Τι κάνεις αν σου διαγράφουν μερικώς τη μνήμη στο A second before us

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Τι κάνεις αν σου διαγράφουν μερικώς τη μνήμη στο A second before us

Παρήλθαν πολλά χρόνια μετά τους κατακλυσμούς. Η Γη καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, αλλά ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν έχει αφανιστεί. Οι άνθρωποι δημιούργησαν το συγκρότημα Delta, το οποίο έχει καταστεί καταφύγιο για τους επιζώντες.

Οι άνθρωποι που ζουν στο Δέλτα ονομάζονται 'Αποικοι. Ο κύριος στόχος τους είναι να συλλέξουν και να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τη μεταφορά τους σε μελλοντικές γενιές. Για να αυξηθεί η ταχύτητα και η αποδοτικότητα των έργων, οι άποικοι περνούν τη διαδικασία μερικής διαγραφής της μνήμης τους. Η ζωή εδώ υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες, οι Άποικοι ζουν σε απόλυτη μοναξιά. Δεν έχουν ονόματα. Έχουν μόνο προσωπικούς αριθμούς. Ο αριθμός σας είναι 183 και είστε ο συνηθισμένος Άποικος. Με σας, όπως και με άλλους αποίκους, δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο, ώσπου μια μέρα η ζωή σας αλλάζει. Μπορείτε να πάρετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά του συγκροτήματος Delta;

Η επιλογή είναι δική σας. Η περιπέτεια της Dimie Team, A Second before us, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πολλές διακλαδώσεις και επιλογές.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια