Νέο adventure: Brothers - A Tale of Two Sons

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013

Νέο adventure: Brothers - A Tale of Two Sons

Όλο εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η ζωή. Αυτή τη φορά, μάθαμε κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε: ο Σουηδός σκηνοθέτης Josef Fares και η εταιρεία ανάπτυξης Starbreeze Studios αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα νέο adventure, ένα επικό παραμύθι, αρχικά μόνο για Xbox 360, και σε δεύτερο χρόνο για PC και PS3. "Αρχικά μόνο για Xbox 360"  ξαναλέμε για να το χωνέψουμε. 

Δύο αδέρφια προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν τον άρρωστο πατέρα τους. Για να βρουν τη θεραπεία που χρειάζεται, ταξιδεύουν μαζί στα πέρατα της γης κι αντιμετωπίζουν πολλά και ποικίλα εμπόδια βοηθώντας ο ένας τον άλλο προκειμένου να επιβιώσουν. Για να τα καταφέρουν πρέπει: "να είναι ο ένας δυνατός όταν ο άλλος λυγίζει, να είναι ο ένας γενναίος όταν ο άλλος φοβάται, να είναι ουσιαστικά: αδέρφια".

Θα χειριζόμαστε εναλλάξ μία τον ένα αδερφό και μία τον άλλο μιας και το παιχνίδι προσφέρει "co-op εμπειρία σε single player mode". Αυτό, όμως, σημαίνει ότι δε θα καταπιαστούμε με ένα παραδοσιακό adventure. Ναι μεν θα πρέπει να επιλύσουμε διάφορους γρίφους στο δρόμο μας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και ορισμένα "boss battles" όσο θα εξερευνάμε τα περιβάλλοντα.

Προς το παρόν, το παιχνίδι είναι μόνο διαθέσιμο στο Xbox 360 προς 1200 Microsoft Points. Οι εκδόσεις για PC και PlayStation 3, όμως δεν αργούν.

 

Πηγή: AdventureGamers

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια