Νέο adventure: Decay

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Decay

Ο σχεδιαστής Bryan Wiegele, γνωστός από τη σειρά παιχνιδιών Delaware St. John και συνιδρυτής μιας νέας εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού ονόματι Wicked Cinder, ανακοίνωσε πως εργάζεται ήδη πάνω σε ένα νέο adventure, το Decay. Πρόκειται για ένα κλασσικό point 'n' click, πρώτου προσώπου horror adventure το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι και την υπόθεσή του θα βρείτε στο διαβάστε περισσότερα.

Υπόθεση

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που ο Jacob Lawson έχασε την οικογένειά του σε ένα φριχτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ανίκανος να το ξεπεράσει, ο Jacob κυριολεκτικά κλείνεται μες το πανέμορφο σπίτι όπου η οικογένεια είχε μετακομίσει μόλις πρόσφατα. Καθώς οι μέρες περνούν, κάτι φρικιαστικό ξεκινά να συμβαίνει σιγά-σιγά. Το σπίτι των ονείρων του ξεκινά να σαπίζει και να καταρρέει γύρω του. Ενώ ο Jacob προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, αρχίζει να ακούει τις φωνές της συζύγου και των παιδιών του να τον καλούν. Έχουν παγιδευτεί άραγε σε έναν ενδιάμεσο τόπο μεταξύ των δύο κόσμων; Όσο ο Jacob ερευνά το σπίτι που αποσαθρώνεται ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο δεν του αποκαλύπτει μόνο το πεπρωμένο της οικογενείας του, αλλά κι εκείνο πολλών γενεών ιδιοκτητών πριν από αυτούς. Τώρα ο Jacob πρέπει να βρει ένα τρόπο να βάλει ένα τέλος σ' αυτή τη μοχθηρή δύναμη προτού καταστρέψει τον ίδιο και τυλίξει για πάντα στα σκοτεινά της δίχτυα εκείνους που αγαπά.

Χαρακτηριστικά

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτε περισσότερο σχετικά με το νέο αυτό adventure, ενώ δεν υπάρχουν και screenshots για να δούμε (πλην του artwork που υπάρχει στo official site του παιχνιδιού). Το μόνο που έχει γίνει επίσης γνωστό είναι πως το demo του θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Πηγή: Adventures Planet

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια