Νέο adventure: Metal Dead - Encore

Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Metal Dead - Encore

Τα ζόμπι δεν έκαναν το ντεμπούτο τους με το The Walking Dead. Προηγούνταν το Metal Dead της Walk Thru Walls, με το δυνατό head-banging και τα ξεχωριστά καρτουνίστικα ζόμπι που λαχταρούσαν να γευτούν ανθρώπινο εγκέφαλο. Τώρα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμά μας, βγαίνουν για ένα πολυαναμενόμενο encore εντός του 2014 με το Metal Dead: Encore

Μία φορά το χρόνο, το κατά τα άλλα ήσυχο παραθαλάσσιο χωριό του Rodeo φιλοξενεί το metal φεστιβάλ Hoofs and Horns που φέρνει μαζί του παλιρροιακά κύματα θορύβου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο θορυβώδη όταν ένας δαιμονικός, γενετικά μεταλλαγμένος Καρχαρίας ξηράς με όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο ξεφεύγει από την ερευνητική εγκατάσταση όπου βρισκόταν και σπέρνει τον πανικό στη γιορτινή πόλη. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε: ένας κωλοκαρχαρίας ξηράς, ο οποίος μάλιστα έχει την ικανότητα να διεισδύει στα όνειρα και να μετατρέπει τα θύματά του σε μέλη τού ολοένα και πιο μεγάλου -και πάντα πεινασμένου- στρατού από ζόμπι.

Όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε στο πρώτο μέρος θα υπάρχουν και στο encore. Το στυλ σχεδίασης παραμένει ίδιο και θα δούμε πάλι ζωγραφισμένα στο χέρι καρτουνίστικα γραφικά. Τα τύμπανά μας θα σπάσουν πάλι από την έντονη και πλήρως πρωτότυπη heavy metal μουσική επένδυση που ξεχειλίζει το παιχνίδι. Η χιουμοριστική νότα θα είναι πάλι παρούσα με ξεκαρδιστικούς διαλόγους και πλήθος παράξενων και διαταραγμένων χαρακτήρων. Και φυσικά, πάλι θα υποδυθούμε τον Μalkom, ένα μεταλλά διαφορετικό από το στερεότυπο. Είναι ευγενικός, ήπιων τόνων, ευφυής. Συνοδεύεται από το φίλο του το Ronnie, ή ακριβέστερα: από το κεφάλι του Ronnie, καθώς μόνο αυτό έχει απομείνει πλέον από δαύτον. 

Η νέα ιστορία συνεχίζει τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Και παρότι δεν είναι απαραίτητο να έχουμε παίξει το πρώτο μέρος για να απολαύσουμε το Encore, θα μπορούμε να το κάνουμε αν θέλουμε καθώς το νέο παιχνίδι θα συνοδεύεται από το πρώτο ως δωρεάν μπόνους.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο η δεύτερο τρίμηνο του προσεχούς έτους για PC. Οι εκδόσεις για Mac, Linux, και tablets μάλλον θα ακολουθήσουν.

 

Πηγή: AdventureGamers

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια