Νέο adventure: Mile of Cry

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Mile of Cry

Η πρωτοεμφανιζόμενη παραγωγός εταιρεία Fearless ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο της adventure ονόματι "Mile of Cry". Το ψυχολογικού θρίλερ αυτό adventure σίγουρα διαθέτει ένα official site που προδιαθέτει θετικά, artwork που δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο περιβάλλον και μοντέλα χαρακτήρων, αλλά κυρίως μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία μυστηρίου και τρόμου. Μια ιστορία που δε θα αργήσουμε να βιώσουμε μιας και παρότι εκδότης δεν έχει βρεθεί ακόμη, η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει οριστεί για το 2010. Ακολουθήστε μας στο διαβάστε περισσότερα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά τόσο με τη Fearless όσο ασφαλώς και με το επερχόμενο adventure τους.

Mile of Cry

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ τρίτου προσώπου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Adam, ένας άντρας που πάσχει από μερική αμνησία. Ο Adam γνωρίζει ποιος είναι κι έχει πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας και της καθημερινότητάς του. Το πρόβλημα είναι πως δε θυμάται χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του παρελθόντος του. Πλέον υποφέρει εξαιτίας αυτής του της κατάστασης από εφιάλτες. Ωθούμενος από μία ακατανίκητη εσωτερική δύναμη αποφασίζει τελικά να ανακαλύψει τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτών των εφιαλτών του, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα συνδέονται με παρελθοντικά γεγονότα της ζωής του που για κάποιο λόγο έχει ξεχάσει. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει να εξερευνά τη μικρή πόλη όπου διαμένει με σκοπό να τη γνωρίσει "εκ νέου". Η πόλη είναι ο τόπος όπου διαδραματίστηκαν τα μυστήρια κι οι αναμνήσεις που έχει ξεχάσει, αυτή φυλά κρυμένη την απάντηση που θέλει να βρει.

Προσπαθώντας να ανακαλύψει το νόημα πίσω από τους εφιάλτες του, ο Adam θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο κι ένα νεκροταφείο, ενώ θα συναντήσει κι αρκετούς από τους κατοίκους της κομόπολης οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν με κάθε δυνατό τρόπο από το να αποκαλύψει αυτά τα μυστήρια που οι ίδιοι δε θέλουν να μαθευτούν. Μυστήρια φυσικά που δε σχετίζονται μόνο με απλές, καθημερινές φήμες. Πολύ σύντομα ο Adam οδηγείται στο συμπέρασμα πως αυτή η πόλη -ανεξαρτήτως προσχημάτων- είναι εξαιρετικά ήσυχη στην παρούσα κατάστασή της επειδή πολύ απλά ο πραγματικός τρόμος ξεκινά μετά το σούρουπο. Κι εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της πόλης...

Fearless

Με έδρα της στο Wroclaw στην Πολωνία, η εταιρεία αποτελείται από διάφορα άτομα (άγνωστος ο ακριβής αριθμός τους), όλα εκ των οποίων είναι (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) θεότρελλα, λατρεύουν τα παιχνίδια κι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους για να δημιουργήσουν ξεχωριστά καινούρια παιχνίδια τα οποία θα παίζουμε ακατάπαυστα μέχρι τέλους. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία σε διάφορους τομείς οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους δύο χρόνια ήδη.

 

Πηγή: Adventures Planet

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια