Νέο adventure: Rise of the Hidden Sun

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Rise of the Hidden Sun

Ένα καινούριο adventure, που όμως δημιουργείται βάσει των... παλαιών προτύπων King's Quest και The Secret of Monkey Island, αποκτά υπόσταση χάρη στην ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Chapter 11 Studios. Ο λόγος για το: Rise of the Hidden Sun: A "Rattlesnake" Jake Dawson Adventure. Βρισκόμαστε στην Αριζόνα του 1869, και οι δρόμοι ενός αρχαίου ινδιάνικου θρύλου, μίας μυστηριώδους μυστικής κοινότητας, κι ενός κακότυχου καουμπόι που καταφέρνει πάντα να βρίσκεται σε μπελάδες θα διασταυρωθούν σε ένα κωμικό point 'n' click adventure που θα μας μείνει αξέχαστο.

Έχοντας μόνο το κοφτερό μυαλό του, ένα εξάσφαιρο κι ένα κουρελιασμένο χάρτη θησαυρού, ο "Rattlesnake" Jake Dawson ξεκινά για το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού που έγινε ποτέ στην Άγρια Δύση. Και χρειάζεται τη βοήθειά μας, γιατί το μέλλον του Δυτικού Πολιτισμού κινδυνεύει κι ο Jake δεν είναι ο μόνος που έχει ξεχυθεί σ' αυτό το ξέφρενο κυνήγι. Ποια είναι η επικηρυγμένη Μary Jane Clayton, και γιατί έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εύρεση της μυθικής χαμένης χρυσής πόλης; Τι είναι ο μυθικός Κρυμμένος Ήλιος (Hidden Sun), και γιατί μια φονική μυστική αδελφότητα δε θα διστάσει να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει; Και πάνω απ' όλα, είναι άραγε ο Jake διατεθειμένος να θυσιάσει τα πάντα για να τους σταματήσει; Θα ταξιδέψουμε στην Αριζόνα του 1869 για να μάθουμε...

Χαρακτηριστικά:

  • Απλό point 'n' click interface στο στυλ των κλασσικών της Sierra
  • Περισσότερες από 100 πανέμορφες τοποθεσίες
  • Ολοκληρομένο soundtrack και ηχητικά εφφέ
  • Ανατριχίλες και γέλια
  • Ενδιαφέρουσα ιστορία που θα ξεδιπλωθεί σε τέσσερα επεισόδια

Το εν λόγω adventure βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως η ιστορία θα παρουσιαστεί σε τέσσερα επεισόδια διαθέσιμα μόνο μέσω digital download, το πρώτο εκ των οποίων σίγουρα θα διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Προς το παρόν, μπορείτε να απολαύσετε τον καρτουνίστικο πρόλογο του Rise of the Hidden Sun εδώ, αλλά και να δείτε ορισμένα ωραιότατα hand-made σκιτσάκια στο official site/blog.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια