Νέο adventure: The Raven

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: The Raven

Ένα adventure μυστηρίου ετοιμάζουν οι δημιουργοί του πετυχημένου κι αγαπημένου από πολλούς "The Book of Unwritten Tales", ξεφεύγοντας έτσι από τη σφαίρα του fantasy όπου έκαναν το ντεμπούτο τους. Αυτή τη φορά θα κινηθούμε στη μεταπολεμική Ευρώπη, θα δούμε θεαματικές ληστείες και θα εμπλακούμε σε ανθρωποκυνηγητά της αστυνομίας. Τη δεκαετία του '50, δεν υπάρχει ληστής που να τον περιβάλει περισσότερο μυστήριο απ' όσο το Κοράκι. Δεν υπάρχει τράπεζα, θησαυροφυλάκιο ή γκαλερί που να είναι ασφαλής. Ο επιτήδειος ληστής σέρνει από τη μύτη την αστυνομία μιας ντουζίνας χώρες ενώ παράλληλα οι ευφυείς του διαρρήξεις διασκεδάζουν το κοινό και τον κάνουν διάσημο.

Υπόθεση

Παρίσι, 1960: Το Κοράκι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Ευρώπη. Οι κλοπές του είναι θεαματικές και ο ίδιος διαφεύγει πάντα άθικτος. Το κοινό παρακολουθεί κάθε του νέο χτύπημα με μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν, όλοι σοκάρονται όταν ο νεαρός επιθεωρητής Nicolas Legrand σε μια προσπάθειά του να συλλάβει τον επιδέξιο κλέφτη, τον πυροβολεί, και τελικά τον πληγώνει θανάσιμα. Ο θάνατος(;) του ενός αποτελεί τη χρυσή ώθηση στην καριέρα του άλλου, όμως.

Λονδίνο, 1964: Ένα αρχαίο ρουμπίνι, ένα από τα θρυλικά "Μάτια της Σφίγγας", εξαφανίζεται από το Βρετανικό Μουσείο. Στη σκηνή του εγκλήματος, ο ληστής έχει αφήσει ένα φτερό. Μιμείται άραγε το έργο του Κορακιού; Ο Legrand, καταξιωμένος πλέον επιθεωρητής της Interpol, ξεκινά άμεσα τις έρευνες. Πρέπει να μάθει αν πριν από τέσσερα χρόνια είχε σκοτώσει το λάθος άνθρωπο. Οι αμφιβολίες πάντοτε έτρωγαν τη σκέψη του.

Την ίδια στιγμή, στη Ζυρίχη ένα τηλέφωνο χτυπάει. Ο αστυνόμος Anton Jakob Zellner σηκώνει το βλέμμα του πίσω από τη στοίβα με τη χαρτούρα που είναι χωμένος και το κοιτάζει. Δεν έχει ιδέα τι υπάρχει κρυμμένο στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας λίγα μέτρα μακριά του. Μα καθώς τεντώνεται να σηκώσει το ακουστικό του τηλεφώνου, η ζωή του αλλάζει δραματικά.

Χαρακτηριστικά

  • Συναρπαστικό adventure μυστηρίου διάρκειας 20 περίπου ώρων
  • Κινηματογραφική σκηνοθεσία, με εκατοντάδες διαφορετικές οπτικές της κάμερας και δεκάδες cutscenes
  • Προαιρετικό score system στους γρίφους για βετεράνους adventure gamers
  • Σημειωματάριο και in-game βοήθειες για τους νεομύητους adventure gamers
  • Άψογα real-time 3D γραφικά σε υψηλή ανάλυση (full HD)

Μέχρι την άνοιξη του προσεχούς έτους (οπόταν κι αναμένεται η κυκλοφορία του τίτλου), μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το trailer του και να περιηγηθείτε στο official website για να μάθετε περισσότερα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια