Νέο adventure: The Testament of Sherlock

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Νέο adventure: The Testament of Sherlock

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που πρωτακούσαμε τις φήμες για τα σχέδια της Frogwares να καταπιαστεί με άλλη μία περιπέτεια του διάσημου ντέντεκτιβ. Πλέον η εταιρεία ανάπτυξης, επιβεβαιώνει τις φήμες και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο της adventure, το "The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock". Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο του 1898 για να διεξάγουμε μια παράξενη έρευνα. Μια έρευνα όπου όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν πως εμείς είμαστε ο κύριος ύποπτος αυτής της γεμάτης απάτη και προδοσία υπόθεσης.

Η δημοτικότητα του Sherlock χάνεται με ταχύτατους ρυθμούς όταν αυτός αποδεικνύεται ανίσχυρος να αποδείξει την αθωότητά του. Κι η αμφιβολία φυτρώνει μέσα στους Λονδρέζους. Φυτρώνει γρήγορα, κι απλώνει τις ρίζες της βαθιά. Ακόμη κι η τυφλή εμπιστοσύνη του Dr. Watson προς το φίλο του αρχίζει να κλονίζεται όταν ο διάσημος ντέντεκτιβ το σκάει από τη Scotland Yard, περιφέρεται μες τη νύχτα, καταστρέφει στοιχεία... θα έφτανε άραγε μέχρι το φόνο;

Η περίπλοκη και ώριμη ιστορία περιβάλλει μια αρκετά δύσκολη έρευνα, στον κάθε γρίφο της οποίας θα δοκιμαστεί η διορατικότητα και η ευφυΐα μας. Αναλαμβάνοντας πάλι το ρόλο του Sherlock, θα αξιοποιήσουμε ολόκληρο το ρεπερτόριο του ήρωα: θα διαχειριστούμε και θα ερευνήσουμε ενδείξεις, θα αναπαραστήσουμε σκηνές εγκλημάτων, και θα χρησιμοποιήσουμε το νέο deduction system του παιχνιδιού για να εξάγουμε τα δικά μας συμπεράσματα για την υπόθεση. Επίσης, αυτή τη φορά θα επιλέγουμε τη μέθοδο με την οποία θα ανακρίνουμε τον ενίοτε χαρακτήρα, ώστε να τους πιάνουμε απροετοίμαστους και να συλλέγουμε πολύτιμες πληροφορίες. Η έρευνα δεν είναι προκαθορισμένη, και θα πρέπει εμείς να αποφασίσουμε ποιες ενδείξεις θα διερευνήσουμε περαιτέρω επειδή θα μας οδηγήσουν κάπου και ποιες θα αγνοήσουμε επειδή θα σπαταλούσαν απλώς το χρόνο μας.

Και για να περάσουμε στα επιμέρους: Το The Testament of Sherlock θα κυκλοφορήσει τόσο για PC όσο και για PS3 & Xbox360. Θα παίζεται με gamepad, και ο χειρισμός του θα διαφέρει από τις προηγούμενες περιπέτειες της σειράς, ώστε να είναι κατάλληλος και για τις κονσόλες. Η οπτική του θα είναι τρίτου προσώπου, ενώ δημιουργήθηκε νέα μηχανή, ικανή να αποδώσει περίπλοκες σκηνές και υψηλής ανάλυσης textures. Τέλος, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το παιχνίδι θα διαθέτει πλούσια και σαγηνευτικά γραφικά τα οποία πραγματικά θα ανεβάσουν τον πήχη για τα console adventure games.

Για μια πρώτη γεύση, μπορείτε να παρακολουθήστε το teaser-trailer και να δείτε τις πρώτες screenshots στο official site του παιχνιδιού.

No video selected.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια