Among the Sleep μέσα από τα μάτια ενός δίχρονου

Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014, Συντάκτης Fallen Angel

Among the Sleep μέσα από τα μάτια ενός δίχρονου

Πόσο τρομακτικός φαντάζει, άραγε, ο κόσμος από τα μάτια ενός παιδιού δύο ετών; Πόσο ανατριχιαστικό φαντάζει, άραγε, το σπίτι μας, η κάθε σκοτεινή γωνιά του, το παιχνίδι των σκιών με το φως; Θα μάθουμε πολύ σύντομα, καθώς μετά το επιτυχημένο kickstarter πριν ένα χρόνο, ήγγικεν επιτέλους η ώρα του Among the Sleep να μας... ριγήσει.

Η περιπέτεια του δίχρονου ήρωα ξεκινά λίγο αφότου τον έχουν βάλει για ύπνο -την ώρα εκείνη που μυστηριώδη συμβάντα λαμβάνουν χώρα απόψε. Βλέποντας μέσα από τα μάτια του μικρού αγοριού, η εξερεύνηση του χώρου, αλλά και η αναζήτηση κρυψώνας όταν ελλοχεύει ο κίνδυνος δε θα είναι συνηθισμένη. Μάλιστα, η οπτική πρώτου προσώπου σε συνδυασμό με την αδάμαστη φαντασία ενός μικρού παιδιού υπόσχονται να μας ξυπνήσουν αναμνήσεις μιας άλλης ηλικίας. Μιας ηλικίας με την οποία διατηρούμε μια αόριστη και γενική οικειότητα, κι ας μη θυμόμαστε καθαρά τίποτε απολύτως.

Ακροβατώντας στη λεπτή γραμμή μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, πλάσματα σουρεαλιστικά και περιβάλλοντα αλλόκοτα θα σχηματίζουν τόσο φυσικά εμπόδια όσο και πνευματικά για να προκαλέσουν τη δημιουργικότητά μας και την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε αντισυμβατικά. Άλλωστε, ποιος γνωρίζει τι συμβαίνει όταν η παιδική -γεμάτη φαντασία- ματιά παντρεύεται με το σουρεαλιστικό κόσμο των ονείρων;

Πάρτε μια ιδέα από το πρώτο και δεύτερο gameplay teaser που έχουν κυκλοφορήσει, ή κι από το διαθέσιμο demo (playable alpha).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια