Βυθιζόμαστε σ' ένα φωτορεαλιστικό μακρόκοσμο στο AnrtVentor

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Βυθιζόμαστε σ' ένα φωτορεαλιστικό μακρόκοσμο στο AnrtVentor

Είναι ένας από τους πιο ευφάνταστους εφευρέτες στον πλανήτη, και παρά το μικρό του μέγεθος, ο Florantine το μυρμήγκι έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες: θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και θα δει τα πάντα! Για να πραγματοποιήσει το τρελό αυτό όνειρο, ο Florantine ζει μια απλή ζωή και αφήνει τη σημαντικότερη εφεύρεσή του να κάνει όλη τη δουλειά. Μέχρι που εμφανιζόμαστε εμείς και τα κάνουμε όλα μαντάρα όταν σπάμε την εφεύρεσή του. Δε θα αφήσουμε έτσι τον έξυπνο -αν και λίγο αλλαζόνα- ονειροπόλο, όμως· θα τον βοηθήσουμε όχι μόνο να ξαναστρώσει τη ζωή του, αλλά και να εκπληρώσει τα όνειρά του. Ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε.

Το AntVentor είναι ένα χαριτωμένο ρoint 'n'click adventure που μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να δούμε τον κόσμο μέσα από την οπτική ενός μικρού μυρμηγκιού, αλλά να περπατήσουμε σε έναν απόλυτα φωτορεαλιστικό μακρόκοσμο, δημιουργημένο με 15.000 frames, εξαίσιο animation και ατμοσφαιρική μουσική γεμάτη μπάσα. Το παιχνίδι δε διαθέτει ομιλίες και διαλόγους, οπότε ο μικρός μας ήρωας επικοινωνεί και αλληλεπιδρά τόσο μαζί μας όσο και με το περιβάλλον του με 57 διαφορετικές συναισθηματικές αντιδράσεις. Στο δρόμο του, μάλιστα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με διάφορα άλλα πλάσματα που θα ποικίλουν από μεγάλα και τρομακτικά σε μικρούλια και χαριτωμένα.

Μια κωμική και απλή -μα πανέμορφη- ιστορία, κωμικοί χαρακτήρες, πανέμορφος μικρόκοσμος, διαφορετικές αντιδράσεις αλληλεπίδρασης από το μυρμήγκι μας και ένα αναπάντεχο τέλος. Αυτά σας περιμένουν στο πρώτο (σύντομο) κεφάλαιο της σεριάς AntTrilogy, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για λιγότερο από 5€.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια