Γρίφοι και γρίφοι στο Arkaia: The Enigmatic Isle [ενημέρωση]

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel, GameLinguist

Γρίφοι και γρίφοι στο Arkaia: The Enigmatic Isle [ενημέρωση]

Ενημέρωση 06/10/2017

Ήρθε η ώρα μετά από πολλή καιρό για να κυκλοφορήσει το (πρώτο και μικρό επεισόδιο) του Arkaia: The Enigmatic Isle στην πλατφόρμα του Steam στην τιμή του 1,99. Σύμφωνα με τον δημιουργό είναι μια πολλή σύντομη ιστορία (σαν ένα γράμμα αγάπης στο Myst) που μας προσκαλεί να καταπιαστούμε μαζί του, ώστε να πάρουμε μια καλή γεύση από την τριλογία που σχεδιάζει για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη περιπέτεια.


 

Ενημέρωση 02/05/2016

Από τον παγωμένο Καναδά θα μας έρθει φέτος το καλοκαίρι το πρώτο επεισόδιο (από τα τουλάχιστον τρία) ενός ανεξάρτητου adventure πρώτου προσώπου, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής σε δημοφιλείς περιπέτειες όπως τo original Myst, αλλά και όλες του τις συνέχειες. Οι δημιουργοί λάτρεψαν τη γνωστή σειρά, με τον επιβλητικό της κόσμο, την πρόκληση σε κάθε γρίφο και φυσικά τη χαρά της εξερεύνησης των Ages και θέλουν να μας προσφέρουν μια νέα περιπέτεια, η οποία μάλιστα υπόσχεται να μας παρασύρει στο νησί της Arkaia και να μας καθηλώσει εκεί με την πλούσια και πρωτότυπη ιστορία της.

Το πρώτο επεισόδιο, το The Enigmatic Isle, ζητά την ψήφο μας στο Steam greenlight και μας προσκαλεί στον κόσμο της Arkaia και μας προκαλεί να συνθέσουμε την ιστορία ενώνοντας τα διάσπαρτα κομματάκια του παζλ, όσο θα λύνουμε παράλληλα γρίφους και θα εξερευνούμε φανταστικά περιβάλλοντα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια