Πολιτική, Ιταλοί και τρέλα πολλή στην Belpaese!

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Πολιτική, Ιταλοί και τρέλα πολλή στην Belpaese!

Δύο αδέρφια από την Ιταλία (ένας μηχανικός πυρηνικής τεχνολογίας και ένας θεωρητικός φυσικός) αποφάσισαν να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις και όλο το χρόνο τους στη δημιουργία του BELPAESE: HOMECOMING, ενός καυστικά χιουμοριστικού 2D point 'n' click adventure τριών επεισοδίων που πραγματεύεται την κωμική, αλλόκοτη και σουρεαλιστική πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Γιατί της Ιταλίας; Γιατί πού αλλού ένας ανήθικος τεμπελχανάς και διπρόσωπος φαφλατάς θα κέρδιζε δόξα, γυναίκες κι εξουσία; Ναι, εντάξει, και στη χώρα μας συμβαίνουν αυτά, και οι πρόσφατες εξελίξεις στην Αμερική διεκδικούν την πρωτιά, αλλά η Ιταλία έχει παράδοση χρόνων που δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα!

Ο Peppe Nappiotto είναι νέος και ωραίος. Είναι, όμως, και γνωστός χαραμοφάης. Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια φοιτητικής ζωής στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο, επιστρέφει στη γενέτειρά του στη Σικελία δίχως πτυχίο και γνώσεις, μα ούτε φυσικά λεφτά και δουλειά. Η μάνα του είναι απογοητευμένη, κι αυτό δεν είναι αστείο πράμα να αντιμετωπίσεις, φίλε μου. Απογοητευμένη (και ενίοτε στραβωμένη) Ιταλίδα μάνα; Πιο εύκολα περπατάς στη Σελήνη! Ο Peppe πρέπει να βρει το δρόμο του για να ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά. Κατά προτίμηση ένα δρόμο που θα «θέλει τρόπο κι όχι κόπο».

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου τόσο για PC όσο και για κινητά και ταμπλέτες, στα Αγγλικά και τα Ιταλικά. Έρχεται η ώρα που θα γίνουμε εμείς ο μπουνταλάς που προσπαθεί να κερδίσει «την καρέκλα» για να βολέψει τόσο το δικό του κώλο όσο και των φίλων και συγγενών του, εκπληρώνοντας έτσι την κρυφή επιθυμία της μάνας του. Η πολιτική μας σταδιοδρομία ξεκινά στις οθόνες μας!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια