Στο Blind Prophet οι προφητείες έλεγαν τη σκοτεινή αλήθεια

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Blind Prophet οι προφητείες έλεγαν τη σκοτεινή αλήθεια

H μοίρα του Απόστολου Βαρθολομαίου έχε οριστεί από το θεό και είναι πολύ σημαντική: πρέπει να σώσει την πόλη του Rotbork από τα φριχτά διαμόνια που τη διαφθείρουν. Αυτή τη φορά, όμως, κάτι πήγε πολύ λάθος και οι δυσοίωνες προφητείες αποδεικνύονται αληθινές.

Το Blind Prophet είναι ένα σκοτεινό point 'n'click adventure, το οποίο απευθύνεται σε παίχτες που αναζητούν το κάτι παραπάνω στα παιχνίδια τους. Είναι εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι και το ύφος των πανέμορφων γραφικών του ταιριαζει με την ώριμη και σκοτεινή ιστορία του. Άλλωστε, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός: «τα γραφικά προσελκύουν τον κόσμο και έπειτα τα gameplay mechanics τον κρατάνε στο παιχνίδι». Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο το δημιουργό, η ισορροπία ανάμεσα σε γραμμική αφήγηση και ποικίλους γρίφους θα μας θυμίσει Broken Sword, ενώ η ατμόσφαιρά του θα μας θυμίσει Blade Runner, ειδικά καθώς θα προχωράμε και θα βυθιζόμαστε περισσότερο στον κόσμο και την ιστορία του.

Η πολλά υποσχόμενη αυτή περιπέτεια αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο, ενώ τον Ιανουάριο θα ζητήσει την υποστήριξή μας στο Kickstarter για να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια