Τρέλα ή θάνατος οι μόνες επιλογές στο Mountains of Madness

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Τρέλα ή θάνατος οι μόνες επιλογές στο Mountains of Madness

Ανταρκτική, 1929. Η επιστημονική αποστολή έφτασε σε παρθένο έδαφος του Βόρειου Πόλου, εκεί όπου δεν έχει ξαναπατήσει ανθρώπινο πόδι έως τώρα. Άφωνοι έκαναν μια αναπάντεχη αρχαιολογική ανακάλυψη η οποία θα συντάρασε τον κόσμο: ένας πολιτισμός βρίσκονταν θαμμένος στον πάγο. Και τότε συνέβη. Κραυγές, πόνος, θάνατος. Όσοι επέζησαν εύχονταν να είχαν πεθάνει, η μοίρα τους αποδεικνύονταν πολύ πιο επώδυνη από εκείνη των νεκρών συναδέλφων τους.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, το Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness θα μας ταξιδέψει στα αξεπέραστα Βουνά της Τρέλας του Λάβκραφτ, σε μια ατμοσφαιρική περιπέτεια χαμηλής ανάλυσης, η οποία θυμίζει adventure της LucasArts. Θα υποδυθούμε τον Lone Carter, τον Abdul Alhazred, αλλά και τον ίδιο τον Lovecraft, σε μια περιπέτεια που θα μας οδηγήσει μέχρι τη σκοτεινή προέλευση του Νεκρονομικόν και θα μας φέρει αντιμέτωπους με πλήθος γρίφων και χαρακτήρων, όλοι εμπνευσμένοι από την κοσμογονία του μεγάλου συγγραφέα. Σε αυτή την περιπέτεια η αποκάλυψη της αλήθειας είναι εφικτή, αλλά το τίμημα που απαιτεί είναι πολύ υψηλό για τα λογικά μας.

Η δεύτερη περιπέτεια της σειράς Chronicle of Innsmouth αποσκοπεί να κυκλοφορήσει σε PC, iOS, Android και Switch το Νοέμβριο του 2019. Η ομάδα ανάπτυξης PsychoDev σκοπεύει μάλιστα σε λίγες ημέρες να ξεκινήσει μια Kickstarter εκστρατεία για το παιχνίδι, ελπίζοντας στην υποστήριξη όλων εκείνων που απόλαυσαν το πρώτο κεφάλαιο της σειράς, ειδικά εφόσον τώρα υπόσχονται πολύ καλύτερα γραφικά.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια