Μυστήριο και γέλιο στο Cold Case of Noella Bejerot

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Μυστήριο και γέλιο στο Cold Case of Noella Bejerot

Η Grace Sinclair είναι το νέο αστέρι της πόλης. Είναι έξυπνη, έχει αυτοπεποίθηση και λύνει τις υποθέσεις με εντυπωσιακά καλά αποτελέσματα. Εντοπίζει τα στοιχεία, διακρίνει τις σημαντικές λεπτομέρειες και πιάνει εγκληματίες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Ποιος δε θα την επέλεγε ως την ντετέκτιβ που θα εξιχνιάσει τη δική του υπόθεση, για σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα; Όλοι την εμπιστεύονται, όμως η ίδια κρύβει ένα μεγάλο, φοβερό και τρομερό, μυστικό: λιποθυμάει στη θέα του αίματος. Και τώρα καλείται να επιλύσει μια υπόθεση με φόνους. Πώς θα βρει τον ένοχο αν λιποθυμάει στη σκηνή του εγκλήματος; Πώς θα αναζητήσει στοιχεία και πώς θα ανακρίνει αυτόπτες μάρτυρες και υπόπτους; Ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος The Banshee είναι ακόμη ελεύθερος, και πρέπει εμείς να βοηθήσουμε τη νεαρή ντετέκτιβ να αντιμετωπίσει τη φοβία της προκειμένου να διαλευκάνουμε την υπόθεση.

Το The Cold Case of Noella Bejerot είναι μια χιουμοριστική point 'n'click περιπέτεια μυστηρίου με ιδιαίτερα καρτουνίστικα γραφικά, η οποία μπορεί να καταλήξει σε τέσσερα διαφορετικά endings ανάλογα με τις επιλογές μας. Προσέχοντας πάντοτε το δείκτη στο Blood Gauge (μετρητής αντοχής στη θέα του αίματος), η μικρή ηρωίδα πρέπει να διεξάγει ενδελεχείς έρευνες, να συλλέξει στοιχεία και να ανακρίνει υπόπτους, ώστε στο τέλος να συνδυάσει όλα τα (σωστά) στοιχεία μεταξύ τους για να πιάσει το δολοφόνο.

Έως την κυκλοφορία ολόκληρης της περιπέτειας, η οποία αναμένεται σύντομα, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παίζοντας το demo που διατίθεται στη σελίδα του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια