Η Cyan επιστρέφει δυναμικά με το Firmament [Ενημέρωση]

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, Συντάκτης GameLinguist

Η Cyan επιστρέφει δυναμικά με το Firmament [Ενημέρωση]

Ενημέρωση 26/03/19

Ακούτε κι εσείς γύρω σας κλάματα adventuro-χαράς και οικονομικής θλίψης ταυτόχρονα; Είναι επειδή ξεκίνησε η Kickstarter εκστρατεία για τη νέα περιπέτεια της Cyan και οι απανταχού φίλοι ξέρουν πως δε θα αντισταθούν και θα συνδράμουν γενναιόδωρα. Το campaign ζητάει 1.285.000 δολάρια, ένα ποσό που φαντάζει αστρονομικό, αλλά που ταυτόχρονα δικαιολογείται από την ποιότητα και το μέγεθος των περιπετειών της γνωστής εταιρείας. Θα τα καταφέρει, άραγε;

 


Ενημέρωση 03/03/18

Μετά το «μπαμ» που δημιούργησε το βίντεο του καινούργιου παιχνιδιού της Cyan, o Rand Miller έδωσε συνέντευξη όπου εξηγεί πως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα. Μερικά από τα σημεία κλειδιά της συνέντευξης είναι:

  • Το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν κάτι σαν demo για να βρουν χρηματοδότες, ελπίζουν στην Game Developers Conference του San Francisco αργότερα αυτό το μήνα. ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσουν το kickstarter (ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε) καθώς από το Obduction έβγαλαν λίγο κέρδος.
  • Θα είναι ένα κλασικό Cyan παιχνίδι θα αναπτυχθεί όμως με κύριο γνώμονα να παίζεται με virtual reality headset.
  • Το steampunk περιβάλλον θα εξυπηρετεί το σενάριο όπου από τώρα υπάρχει διάθεση να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό.

H Cyan, το studio που δημιούργησε τη μαγευτική σειρά του Myst και το πρόσφατο Obduction, επανέρχεται στο προσκήνιο με μια νέα περιπέτεια steampunk. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η είδηση ήταν πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη. Το καινούργιο παιχνίδι της, το Firmament είναι ένα υπέροχο, μαγικό ταξίδι - ένα μνημειώδες ταξίδι μέσα από τέσσερις διαφορετικές και περίεργες σφαίρες, όπου θα συνεργαστούμε συνεχώς με έναν μηχανικό σύντροφο και θα έχουμε την υποστήριξη και διδασκαλία ενός νεκρού, αιθέριου μέντορα. Τα πάντα δεν είναι όπως φαίνεται. Μπορεί οι πληροφορίες να είναι λιγοστές, αλλά το trailer του παιχνιδιού θα σας ενθουσιάσει!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια