Το Dark Inside Me μεταμορφώνεται σε σκοτεινό καθρέφτη [ενημέρωση]]

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Το Dark Inside Me μεταμορφώνεται σε σκοτεινό καθρέφτη [ενημέρωση]]

Ενημέρωση 18/04/2018

Μετά από πολλούς μήνες σιγής, οι δημιουργοί του παιχνιδιού παρουσιάζουν ένα καινούριο trailer και ανακοινώνουν πως η τρομακτική περιπέτεια που μας επιφυλάσσουν θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Τρόμο, σεξ και βία έχει, λοιπόν, για φέτος το καλοκαιρινό μενού!

 


Ενημέρωση 25/09/2015

Όσους τους ελκύει η ιδέα να παίξουν ένα 2.5D point 'n' click adventure με πολύ gore, σεξ και έντονη βία, όπου το σοκ δε θα προέρχεται από τις ενοχλητικές εικόνες, αλλά από τις επιπτώσεις των πράξεών μας, μπορούν πλέον να βοηθήσουν το The Dark Inside Me στο kickstarter campaign που ξεκίνησε. Σε αυτή την περιπέτεια η Clementine είναι ένα πολύ διαφορετικό κορίτσι από αυτό που σκεφτόμαστε στο άκουσμα του συγκεκριμένου ονόματος· ο κόσμος στον οποίο βρίσκεται, όμως, παραμένει απόλυτα βίαιος.


Είδηση 13/01/2015

Ο σκηνοθέτης Akcay Karaazmak πάντοτε ήθελε να σκηνοθετήσει ένα adventure ψυχολογικού τρόμου. Κυνηγάει, λοιπόν, το όνειρό του ζητώντας την υποστήριξή μας στο μεγαλεπήβολο Indiegogo campaign που ξεκίνησε για το The Dark Inside Me. Πρόκειται για point 'n'click adventure τρίτου προσώπου, με 2,5D γραφικά επόμενης γενιάς και ένα γεμάτο κόσμο, πλούσιο σε αντικείμενα και εργαλεία που περιμένουν να τα εντοπίσουμε ώστε να τα χρησιμοποιούμε έπειτα μεμονωμένα, σε συνδυασμό ή πάνω σε κάποιο hotspot.

Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι πως αντανακλά την ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε παίχτη και δείχνει πού τραβάει ο καθένας μας τη γραμμή των ορίων του, αλλά και πόσο είναι διατεθειμένος να την επεκτείνει την κρίσιμη στιγμή. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε δεν είναι εύκολες, ενώ το παιχνίδι είναι γεμάτο ανατριχιαστικά gore σκηνές, σεξ και ωμή βία.

Η ιστορία και το σενάριο εξελίσσονται και μεταβάλλονται ανάλογα με τις αποφάσεις του παίχτη, αλλά και τον τρόπο που επιλέγουμε να αντιμετωπίσουμε τους γρίφους και τα εμπόδια. Ο κάθε γρίφος μπορεί να λυθεί με ποικίλους τρόπους και αναλόγως ποιον θα επιλέξουμε, καθορίζουμε και την εξέλιξη και την έκβαση της ιστορίας. Μπορούμε να σκοτώσουμε κάποιον που μας εμποδίζει να προχωρήσουμε, χρησιμοποιώντας κάποιο θανάσιμο εργαλείο που θα βρούμε εκεί τριγύρω. Εναλλακτικά, όμως, μπορούμε να χαράξουμε άλλη πορεία και να τον παρακάμψουμε.

Τι θα συμβεί ανάλογα με την πράξη μας; Ίσως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας να μας φανεί χρήσιμος σε κάποιο γρίφο που θα συναντήσουμε αργότερα· ίσως να μας εμποδίσει ξανά· ή ίσως και να μας σκοτώσει κάποια στιγμή. Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε προκαταβολικά. Μπορούμε, όμως, να κάνουμε ό,τι θέλουμε: να βασανίσουμε κάποιον, να τον σκοτώσουμε, να του μιλήσουμε, να τον αφήσουμε να φύγει, ή ακόμη και να τον συγχωρήσουμε για κάτι κακό που μας έκανε. Μια δυσδιάκριτη γραμμή διαχωρίζει την πραγματικότητα από την τρέλλα, το σκοτάδι από το φως, την αγάπη από το μίσος, αλλά και τη συγχώρεση από την εκδίκηση. Σε ποια πλευρά της γραμμής θα επιλέξουμε να σταθούμε είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια