Η ιστορία ενός συγγραφέα μέσα από το Dialogue

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Η ιστορία ενός συγγραφέα μέσα από το Dialogue

To Dialogue: A writer's story είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σχετικά με τις συνομιλίες, τη (συγ)γραφή και την επιστήμη. Στο Dialogue, μπορείτε να παίξετε ένα χρόνο από τη ζωή της Lucille, μίας συγγραφέα που εργάζεται πάνω σε ένα μυθιστόρημα επιστημονική φαντασίας, το περιεχόμενο του οποίου είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο από το επιστημονικό αντικείμενο του γείτονά της, Adrian, που είναι η βιοχημεία.

Το παιχνίδι αποτελείται από διάφορους τύπους συνομιλιών με διαφορετικό μηχανισμό υλοποίησης. Οι ενεργές συνομιλίες συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και η επίδραση των δηλώσεων/ απαντήσεων της Lucille μπορεί να τροποποιηθεί μέσω της επιλογής του focus της. Οι διιερευνητικές συνομιλίες αντιστοιχούν σε διάφορα θέματα, όπου επιτρέπεται η υπαναχώρηση για την εξεύρεση νέων επιλογών, ενώ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να οργανωθούν και να επεξεργαστούν.

Το Dialogue συνδυάζει την ευκολία και το βάθος μιας εναλλακτικής περιπέτειας για να παρέχει μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία που στηρίζεται στην καθημερινή ζωή. Το παιχνίδι παρέχει πλήρως φωνητικούς διαλόγους με χαλαρωτική μουσική και ευρωπαϊκού τύπου κινούμενα σχέδια/ γραφικά για τους χαρακτήρες. Η διάρκεια του παιχνιδιού κυμαίνεται σε περίπου 3-6 ώρες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια