Ζήστε εμπειρίες από το μέλλον στο Epoch (a.k.a. Tardigrades) [ενημέρωση]

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015, Συντάκτης Themistoklis

Ζήστε εμπειρίες από το μέλλον στο Epoch (a.k.a. Tardigrades) [ενημέρωση]

Ενημέρωση 30/06/2015

Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, το παιχνίδι αλλάζει όνομα, γίνεται πλέον γνωστό ως Tardigrades, ενώ εξακολουθεί να ζητά την ψήφο μας στο Steam Greenlight για να φτάσει πιο εύκολα και γρήγορα κοντά μας.


Είδηση 09/12/2014

Ίσως οι περισσότεροι να μην έχετε ξανακούσει το όνομα του Anas Abdin. Ωστόσο, ο εν λόγω κύριος είναι υπεύθυνος για δύο αξιόλογα adventure games: τα Anastronaut: The Moon Hopper και Anastronaut 2: The Dark Side. Γραμμένα εξ ολοκλήρου στο AGS, τα δύο αυτά 3-rd person point-and-click adventures μας μεταφέρουν στο αχανές διάστημα μέσα από τα μάτια ενός αστροναύτη, του Anas. Ο τελευταίος παγιδεύεται σε ένα διαστημικό εργαστήριο κατά την έρευνα που διεξάγει σε έναν αστεροειδή, καταλήγοντας να ταξιδεύει σε διάφορους πλανήτες και να γνωρίζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες γύρω του. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα παιχνίδια είναι εμπλουτισμένα με όμορφη μουσική, γραφικά που παραπέμπουν στην παραδοσιακή σχολή των παιχνιδιών του είδους, αλλά και ομιλίες χαρακτήρων, προσφέροντάς μας έτσι ουκ ολίγες αφορμές για να ασχοληθούμε μαζί τους! Σύμφωνα με το δημιουργό τους, η ιστορία τους είναι έτσι γραμμένη ώστε αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει από το Part II, να το κάνει δίχως να γνωρίζει απαραίτητα τι έχει συμβεί στο Part I.

Ο κ. Αbdin, λοιπόν, εργάζεται αυτό τον καιρό σε ένα νέο παιχνίδι που φέρει τον τίτλο "Epoch". Η ιστορία του λαμβάνει χώρα αρκετά παλαιότερα από τα "Anastronaut" -για την ακρίβεια, το 20.000 π.Χ. Εκεί, οι ανθρώπινοι πολιτισμοί ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν τα πρώτα διαγαλαξιακά ταξίδια χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνολογία της εποχής, μιας εποχής με τη Γη να παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα: οι έρημοι της νότιας Αιγύπτου και της Αιθιοπίας ήταν καταπράσινες και γεμάτες με προηγμένης τεχνολογίας αξιοθαύμαστα επιτεύγματα. Παίρνετε, λοιπόν, το ρόλο του Κάρτερ, ενός βοτανολόγου στο διαστημικό σταθμό Marsi-3 ο οποίος περιφέρεται γύρω από τον πλανήτη Δία. Με τη βοήθεια της κοπέλας του και των υπόλοιπων εργαζομένων στο Διαστημικό σταθμό (αλλά και τη δική μας) ο Κάρτερ ευελπιστεί να γίνει μάρτυρας της εξέλιξης του πολιτισμού του από τη θέση που βρίσκεται...

Το "Epoch" γράφεται επίσης στο AGS και τα πρώτα του δείγματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Και εδώ οι διάλογοι των χαρακτήρων επενδύονται με speech ενώ τα trailers δε μπορούν να μη μας φέρουν στο νου, έστω και φευγαλέα, τις cutscenes του θρυλικού "The Dig". Ο Anas Abdin φροντίζει να μας ενημερώνει συνεχώς για την πρόοδο του παιχνιδιού μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να υποστηρίξει το "Epoch" στο Steam Greenlight όπου μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα τα πέντε teaser trailers του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια