Ημίθεοι και νεράϊδες στο Eselmir & the Five Magical Gifts

Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Ημίθεοι και νεράϊδες στο Eselmir & the Five Magical Gifts

H ελβετική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Stelex Software, σχεδιάζει ένα πολλά υποσχόμενο 2D point 'n' click adventure, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους κλασσικούς τίτλους του genre, ενώ βασίζεται στο έργο του ανερχόμενου συγγραφέα Sebastiano B. Brocchi και τον fantasy κόσμο που έχει δημιουργήσει στο Pirin. Το Eselmir and the Five Magical Gifts θα διαρκεί περισσότερο από 15 ώρες και θα διαθέτει πλήθος γρίφων και δεκάδες inventory αντικείμενα για να αλληλεπιδράσουμε και να σπαζοκεφαλιάσουμε. Θα έχει υπέροχες και λεπτομερώς σχεδιασμένες τοποθεσίες, καλοσχεδιασμένους και ιδιαίτερους χαρακτήρες, καθώς και καλογραμμένους διαλόγους γεμάτους μυστήριο και μαγεία.

Θα ακολουθήσουμε τον Eselmir σε ένα καλοστημένο σενάριο -γεμάτο στοιχεία από κλασσικά παραμύθια, αρχαίες μυθολογίες και μεσαιωνικές ιστορίες, όπου θα γνωρίσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς, θα συναντήσουμε μαγικά πλάσματα και ημίθεους, θα βρούμε μαγικά αντικείμενα και θα επισκεφθούμε στοιχειωμένα μέρη. Κι όλα θα ξεκινήσουν όταν ο ημίθεος Eselmir, ιερέας της θεάς του Χρόνου και απόγονος της αρχαίας φυλής Pirin, θα κληθεί από τη θεά του να εντοπίσει τα πέντε χαμένα φυλαχτά του βασιλιά Theoson, την πηγή της ευμάρειας ολόκληρου του πολιτισμού.

Με σκοπό να κυκλοφορήσει τέλος του έτους, το παιχνίδι ζητά ήδη το πράσινο φως στο Steam, ενώ αποκαλύπτει τις πρώτες υπέροχες εικόνες του για να μας μαγνητίσει στον κόσμο του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια