Θέλετε να μάθετε πώς φτάσαμε στην Fall of Lazarus; [ενημέρωση]

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Θέλετε να μάθετε πώς φτάσαμε στην Fall of Lazarus; [ενημέρωση]

Ενημέρωση 08/03/2017

Οι δημιουργοί του παιχνίδιού ξεκίνησαν την Kickstarter εκστρατεία τους, με την οποία ζητάνε ένα αρκετά χαμηλό ποσό για να ολοκληρώσουν τη μυστηριώδη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που μας ετοιμάζουν. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει ένα πρώτο demo και έχοντας κερδίσει το πράσινο φως στο Steam Greenlight, όλα δείχνουν πως η εκστρατεία θα στεφθεί με επιτυχία και το παιχνίδι θα φτάσει στις οθόνες μας το Σεπτέμβριο όπως περιμέναμε.


Είδηση 14/09/2016

Στο Fall of Lazarus όλα περιστρέφονται γύρω από μια καλογραμμένη ιστορία επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη μυστήρια και εκπλήξεις. Το καθετί στο χώρο γύρω μας εξυπηρετεί κάποιο ρόλο σε αυτή την ιστορία και δε βρίσκεται εκεί τυχαία. Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην καταφέρουμε να διακρίνουμε όλα τα επίπεδα και το βάθος της ιστορίας, αλλά όσο περισσότερο εξερευνάμε το χώρο γύρω μας, όσο περισσότερους γρίφους λύνουμε, και όσο περισσότερα μυστικά αποκαλύπτουμε, τόσο πιο καλά κατανοούμε το πολυεπίπεδο και γεμάτο λεπτομέρειες σενάριο. Ποια είναι η ιστορία των ανθρώπων που ζούσαν κάποτε στο Lazarus; Θα πρέπει να ενώσουμε όλες τις κουκίδες μεταξύ τους προτού μάθουμε τη σκοτεινή αλήθεια.

Το demo του Fall of Lazarus, ονόματι «The First Passenger», κυκλοφορεί ήδη και μπορείτε να το κατεβάσετε από τη σελίδα του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα σύντομο απόσπασμα της περιπέτειας που μας δίνει την ευκαιρία να δούμε (σε πρώτο πρόσωπο) τους μηχανισμούς του gameplay καθώς και τη μέθοδο αφήγησης που χρησιμοποιεί. Το συγκεκριμένο κεφάλαιο λειτουργεί ως πρόλογος στη συνολική ιστορία και είναι αυτοτελές, με αρχή, μέση και τέλος. Τι περιμένετε;

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια