From Russia with love!

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008, Συντάκτης Dream Specialist

From Russia with love!

Από τη χώρα του αβάσταχτου ψύχους και του Άντον Τσέχωφ έρχεται μια νέα πνευματική πρόκληση σε συσκευασία adventure game. Το ‘Sublustrum’ είναι το καινούριο παιχνίδι της Phantomery Interactive το οποίο θαρεττά επιδεικνύει τις Myst καταβολές του. Αν αυτό που λείπει από τη συλλογή σας είναι ένα κλασσικό ‘Myst like adventure’, τότε απλά διαβάστε περισσότερα.

Nέο adventure λοιπόν από την Phantomery Interactive του οποίου η υπόθεση έχει κάπως ως εξής: Ένας μεσόκοπος συγγραφέας κι εξερευνητής λαμβάνει ένα απροσδόκητο γράμμα από τον επιστήμονα αδελφό του με τον οποίο έχει να συναντηθεί χρόνια. Αποφασίζει να τον επισκεφτεί αλλά φτάνοντας διαπιστώνει ότι εκείνος έχει εξαφανιστεί αιφνιδίως. Καθώς ξεκινά την αναζήτηση, ανακαλύπτει πως ο αγνοούμενος αδελφός ασχολιόταν με τη διερεύνηση φαινομένων σχετικών με τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Αποκομμένος από τον έξω κόσμο, μελετούσε τη κατασκευή μιας μηχανής προκειμένου να πετύχει το διαχωρισμό της ανθρώπινης αντίληψης από τη φυσική υπόσταση του ατόμου...

Βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η μυστικιστική πλοκή με φιλοσοφικό υπόβαθρο, τα φωτορεαλιστικά του γραφικά με βικτωριανή, μοντέρνα, punk και industrial αισθητική, η dark ambient και νεοκλασσική μουσική από την Anthesteria project και τα απαιτητικά puzzles. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ακολουθούν σύμφωνα με τους δημιουργούς τις ‘best traditions of Myst and Scratches’.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια