Γαλάζιο αίμα παρθένας για αθανασία ανταλλάσσει το Guard Duty

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Γαλάζιο αίμα παρθένας για αθανασία ανταλλάσσει το Guard Duty

Ένας έφηβος μαθητευόμενος μάγος βρίσκει κατά λάθος την κρυφή συλλογή του πατέρα του κι ανάμεσα στα διάφορα έργα ξετρυπώνει και τα Δαιμονικά. Εκεί, διαβάζει για μια λησμονημένη αρχαία τελετουργία που υπόσχεται αθανασία, μα φέρνει μαζί της παράλληλα την καταστροφή και το θάνατο. «Αν προσφέρεις το αίμα παρθένας με αριστοκρατική καταγωγή, θα κερδίσεις την αιωνιότητα στο θρόνο, ως βασιλιάς του Κάτω Κόσμου μα και άρχων του κόσμου των θνητών.» Δε θέλει πολύ ο άνθρωπος για να γυαλίσει το μάτι του... έτσι λοιπόν, ο μαθητευόμενος μάγος ξεκινά το ταξίδι του στα πέρατα του κόσμου και του χρόνου. Κι εμείς, πρέπει ασφαλώς να τον σταματήσουμε!

Υποδυόμενοι τον Πράκτορ Starborn, Αντιπτέραρχο Χρονοταξιδευτή των Guardians of New Haven, και το μέθυσο νάνο Tondbert, Φύλακα της Νύχτας στο Wrinklewood, θα ταξιδέψουμε σε έναν πλούσιο fantasy κόσμο, ο οποίος παρότι Μεσαιωνικός επηρεάζει άμεσα το μακρινό, δυστοπικό μέλλον. Με ελευθερία κινήσεων για να πηγαίνουμε όπου και με όποια σειρά θέλουμε, πλήθος γρίφων, αλλά και διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ των δύο playable χαρακτήρων, το Guard Duty υπόσχεται ώρες διασκέδασης με... πιξελωτά 320x240 γραφικά και υπέροχη μουσική επένδυση.

Με σκοπό να κυκλοφορήσει αρχές του προσεχούς έτους, το παιχνίδι ζητά τώρα τη βοήθειά μας στο Steam Greenlight και το Kickstarter campaign.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια