Αμνησία, αιχμαλωσία, τρόμος, μυστήριο και γρίφοι στο Initiate

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Αμνησία, αιχμαλωσία, τρόμος, μυστήριο και γρίφοι στο Initiate

Είναι μια νέα μέρα στο Όρεγκον της Αστόρια, αλλά δεν είναι σαν τις άλλες. Ο Nathan Rockford ανοίγει τα μάτια του και διαπιστώνει πως βρίσκεται σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Ο ήχος της σιωπής δε βοηθά για να γεμίσει το κενό μέσα του. Τι συνέβη, πού βρίσκεται και πώς βρέθηκε εδώ; Το κρύο πάτωμα αφυπνίζει λίγο τις αισθήσεις του. Θραύσματα αναμνήσεων βομβαρδίζουν ξαφνικά το μυαλό του. Και τότε μια ψυχρή φωνή ακούγεται από την ενδοεπικοινωνία και τον ενημερώνει πως πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει την ελευθερία του, πως πρέπει να φανεί επαρκώς έξυπνος για να δραπετεύσει, πως αυτή είναι η δοκιμασία του. Ενώ προσπαθεί να αποδράσει από ένα σπίτι γεμάτο παγίδες και γρίφους, ο Nathan θα αποκαλύψει σιγά-σιγά το νήμα της ιστορίας, θα καταλάβει τι συνέβη και ποιοι είναι οι απαγωγείς του, θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ενστερνιστεί μια μυστική οργάνωση και θα βρεθεί απέναντι στην απόλυτη γνώση.

Παρά το πολυπαιγμένο σεναριακά μοτίβο που ακολουθεί το The Initiate, οι δημιουργοί του υπόσχονται να μας αφηγηθούν μια μοναδική ιστορία μυστηρίου και συνωμοσίας σε ένα καλοστημένο και τεχνικά υπέροχο puzzle/adventure τρόμου. Το Initiate σκοπεύει όχι μόνο να μας τρομάξει με την ατμόσφαιρά του και να μας συναρπάσει με την ιστορία του, αλλά και να μας σπαζοκεφαλιάσει με τους γρίφους του που κρύβονται στον κόσμο του παιχνιδιού κι απαιτούν να παρατηρούμε, μα και να ακούμε τα πάντα.

Με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Αυγούστου, μένουν λίγες μόλις μέρες για να δοκιμάσετε το demo που κυκλοφορεί και να αποφασίσετε αν θα ζήσετε αυτό τον καλοκαιρινό τρόμο!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια