Στο Journey For Elysium πάμε στο μυθολογικό Κάτω Κόσμο

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Journey For Elysium πάμε στο μυθολογικό Κάτω Κόσμο

Υποδυόμενοι εναν πολεμιστή που μόλις έχασε τη ζωή του στο πεδίο της μάχης, θα βρεθούμε σε μια βάρκα που πλέει κάπου μεταξύ ζωής και θανάτου. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στα Ηλύσια Πεδία του Άδη, όμως, όπου θα ηρεμήσει για πάντα η ηρωική ψυχή μας, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε πλήθος από εμπόδια και γρίφους επιδεικνύοντας ευφυΐα και ευρηματικότητα.

Το Journey For Elysium είναι μια (σχεδόν) ασπρόμαυρη περιπέτεια για εικονική πραγματικότητα (VR), η οποία επικεντρώνεται στην αφήγηση μιας ιστορίας και μας ταξιδεύει στην επικών διαστάσεων αρχαία ελληνορωμαϊκή μυθολογία του Κάτω Κόσμου, κι ειδικά στου Χάροντα που μεταφέρει τις ψυχές αντίπερα στον ποταμό της Στύγας (και όχι του Αχέρωντα, σύμφωνα με τη Ρωμαϊκή μυθολογία). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, θα συναντήσουμε εμπόδια, γρίφους, τέρατα και προκλήσεις. Ο βαθμός δυσκολίας των γρίφων και των προκλήσεων θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο όσο πιο βαθιά βυθιζόμαστε στον Κάτω Κόσμο, ενώ οι Βέλγοι δημιουργοί υπόσχονται να μας ξυπνήσουν μνήμες από τα κλασσικά adventures της δεκαετίας του '90.

Αυτή τη φορά δε θα διαβάσουμε για το βαρκάρη και το επιβλητικό σκηνικό του ποταμού που πρέπει να διασχίσουμε. Αυτή τη φορά θα βυθιστούμε με όλες μας τις αισθήσεις μέσα στην αθάνατη ιστορία του. Αν θέλετε να βοήθησετε το Journey For Elysium, μπορείτε να το ενισχύσετε στην Kickstarter εκστρατεία που κάνει για να διασφαλίσει πόρους διαφήμισης και προώθησης, καθώς η ανάπτυξη του ίδιου του παιχνιδιού βρίσκεται ήδη σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια