Έρχεται ένας sci-fi Μινώταυρος στο K'nossos [ενημέρωση]

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel, GameLinguist

Έρχεται ένας sci-fi Μινώταυρος στο K'nossos [ενημέρωση]

Ενημέρωση 23/10/2017

Για την τελική κυκλοφορία του K'nossos η σέρβικη Svarum Entertainment κατέφυγε στο Kickstarter ζητώντας τη συνδρομή μας για τη συλλογή των 8,000 λιρών που υπολείπονται. Μάλιστα διαθέτουν και τον πρόλογο του παιχνιδιού για δοκιμή σε όποιον ενδιαφέρεται.


 

Ενημέρωση 05/09/2017

H Svarun Entertainment κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες (βλ. Gallery) και ένα demo trailer με στόχο την προώθηση της κυκλοφορίας alpha demo στις 8 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα σύντομα θα κυκλοφορήσουν περισσότερα νέα για το επερχόμενο κλασικό adventure σε έναν ιδιαίτερο sci-fi κόσμο.

 


Ενημέρωση 23/06/2016

Μπορεί να έχει μείνει πίσω συγκριτικά με το αρχικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά το K'nossos δεν έπαψε να προχωρά σιγά-σιγά. Ανέβηκε η επίσημη σελίδα του, η οποία φιλοξενεί σουρεαλιστικές εικόνες του κόσμου του καθώς και δείγμα της μουσικής του, και σύντομα (σχετικός όρος) θα προχωρήσει και στην crowdfunding campaign του.


Είδηση 23/01/2015

Σίγουρα γνωρίζετε το μύθο του Μινώταυρου· αυτό, όμως που δε γνωρίζετε είναι ο Μινώταυρος και η Κνωσσός όπως τους εμπνεύστηκε και μας τους παρουσιάζει η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Svarun Games. Το K'nossos είναι ένα παραδοσιακό 2D point 'n' click adventure το οποίο φέρνει στις οθόνες μας το μυθικό Μινώταυρο της Κνωσού σε μια ατμοσφαιρική και μυστηριώδη ιστορία επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη γρίφους και προκλήσεις.

Το σκηνικό και οι sci-fi αποχρώσεις φέρνουν στο νου την αξεπέραστη σειρά βιβλίων Dune του Frank Herbert. Η ατμόσφαιρα θυμίζει τη μοναχικότητα και την ανησυχία που γνωρίσαμε σε παιχνίδια όπως το Kentucky Route Zero. Η αφηρημένη εικαστική απεικόνιση αντλεί έμπνευση από το Ρώσο ζωγράφο Wassily Kandinsky. Ωστόσο, αυτό που κυριαρχεί και υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές μας είναι οι παραδοσιακοί adventure μηχανισμοί της εξερεύνησης, των διαλόγων και των inventory-based γρίφων. Ταυτόχρονα, όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξει μια σφαίρα η οποία συνοδεύει τον ήρωα και του προσφέρει τέσσερις ιδιαίτερες -και άκρως καθοριστικές- ικανότητες. Με αυτήν, ο ήρωας μπορεί να ζεστάνει, να λιώσει, να συγκολλήσει, αλλά και να κόψει αντικείμενα που θα βρεθούν στο δρόμο και τα χέρια του.

Εντός του έτους αναμένεται να ξεκινήσει εκστρατεία για τη συγκέντρωση πόρων οπόταν και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια