Βασισμένο σε νουβέλα του Ken Follett το Pillars of the Earth [ενημέρωση]

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Βασισμένο σε νουβέλα του Ken Follett το Pillars of the Earth [ενημέρωση]

Ενημέρωση 10/05/2017

Αναμένοντας το πρώτο μέρος της σειράς τον προσεχή Αύγουστο, ας απολαύσουμε μερικές πανέμορφες εικόνες που ήδη κυκλοφόρησαν.


Είδηση 12/12/2014

Όταν η Daedalic συνάντησε τον Ken Follett - Ο πολυγραφότατος και επιτυχημένος Άγγλος συγγραφέας Ken Follett έχει γράψει αρκετά μυθιστορήματα και νουβέλες που έγιναν best-seller με πιο διάσημα τα βιβλία της τριλογίας Century (Fall of Giants, Winter of the World και Edge of Eternity). Από την άλλη η Daedalic πλέον κυριαρχεί στον κόσμο των adventures και προσπαθεί να εντάξει κάτι διαφορετικό στο "στόλο" της. Έτσι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια πολυμεσική εμπειρία ενός από τα αριστουργήματα του Follett, το The Pillars of the Earth.

H συγκεκριμένη περιπέτεια έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2017 σε όλες τις πλατφόρμες (PC, Mac, Xbox One, PlayStation4 και iOS), παράλληλα με την δημοσίευση ενός νέου μυθιστορήματος του συγγραφέα που διαδραματίζεται σε μια μεσαιωνική πόλη της Νότιας Αγγλίας, την Kingsbridge. Όπως εξηγεί και ο Carsten Fichtelmann, ιδρυτής και CEO of Daedalic Entertainment «Οι στυλοβάτες της Γης είναι ένα από τα πολυδιαβασμένα βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας και αποτελεί για τους ίδιους μια τεράστια πρόσκληση να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που εγείρονται από μια τέτοια προσπάθεια».

Η νουβέλα The Pillars of the Earth έχει να κάνει τον καθεδρικό ναό στην πόλη της Kingsbridge της Νότιας Αγγλίας. Λαμβάνει χώρα στο μέσο του 12ου αιώνα, κυρίως κατά τη διάρκεια της Αναρχίας, ανάμεσα στην περίοδο από το ναυάγιο του White Ship και τη δολοφονία του Τόμας Μπέκετ. Το βιβλίο περιγράφει την εξέλιξη της γοτθικής αρχιτεκτονικής από τhn προηγούμενη ρωμανική αρχιτεκτονική, καθώς και τις τύχες της κοινότητας του Kingsbridge και του χωριού με φόντο τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια