Κλασσικό μυστήριο στο ιδιαίτερο Lord Winklebottom Investigates

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Κλασσικό μυστήριο στο ιδιαίτερο Lord Winklebottom Investigates

Ο Λόρδος Winklebottom, η ευγενής καμηλοπάρδαλη, φτάνει στο απομονωμένο νησί Isle of Barghest, όπου τον έχει προσκαλέσει ο παλιός του φίλος Ναύαρχος Gilfrey. Ο οικοδεσπότης, όμως, είναι νεκρός και όλα δείχνουν στο κοφτερό μάτι του Λόρδου Winklebottom πως πρόκειται για δολοφονία. Με τη βοήθεια του φίλου του Δρ. Reginald Frumple, του ιπποπόταμου, ο λαμπρός ντετέκτιβ θα καταπιαστεί με τη δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του και δε θα σταματήσει έως ότου βρει ποιος κρύβεται πίσω από το απεχθές έγκλημα.

Το Lord Winklebottom Investigates είναι ένα παραδοσιακό point 'n' click adventure, το οποία αντλεί έμπνευση από την αξεπέραστη συγγραφέα Agatha Christie και το θρυλικό ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Η δημιουργός του παιχνιδιού υπόσχεται ένα άκρως αγγλικό αστυνομικό μυστήριο σε έναν εναλλακτικό κόσμο του 1920, όπου οι κάτοικοι είναι ομιλόντα ζώα (εκτός από ανθρώπους). Οι αλλόκοτοι χαρακτήρες που θα ανακρίνουμε είναι ξεχωριστοί, οι γρίφοι που θα λύσουμε δεκάδες (κι ενίοτε απαιτητικοί), ενώ τα ιδιαίτερα 2D ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά προσφέρουν μοναδικό χαρακτήρα στο εγχείρημα και μας παρασύρουν στον παραμυθένιο κόσμο του.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο για PC, Mac και Nintendo Switch, ενώ το Kickstarter του βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Προς το παρόν, μπορούμε να παίξουμε το demo για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Μάλιστα, η δημιουργός φρόντισε να φτιάξει ένα επιπλέον κεφάλαιο για να μας δείξει, το οποίο δε θα συμπεριλαμβάνεται στο τελικό προϊόν, ώστε να απολαύσουμε το demo παντελώς spoiler-free. Ωστόσο, δεν έχει προστεθεί ακόμη το in-game σύστημα σημειώσεων, οπότε προτού ξεκινήσετε να παίζετε πάρτε μολύβι και χαρτί, καθώς θα σας χρειαστεί!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια