Έρχεται το Mansions of Madness: Mother's Embrace

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Έρχεται το Mansions of Madness: Mother's Embrace

Το 1926, μια ομάδα ερευνητών προσπαθεί να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει μια μυστηριώδης έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Όλοι τους μπορούν να το νοιώσουν: κάτι κακό υπάρχει εδώ, κάτι πολύ πιο μεγάλο από την ίδια την έπαυλη. Για να φτάσουν στην άκρη του νήματος θα εξρευνήσουν κάθε δωμάτιο, κάθε ντουλάπι, μα και κάθε σκοτεινή γωνιά της τεράστιας έπαυλης. Θα ανακαλύψουν στοιχεία και θα βρουν κρυμμένα αντικείμενα για να λύσουν τους περίπλοκους γρίφους, ενώ ταυτόχρονα θα εφοδιαστούν με όπλα και εργαλεία για να αμυνθούν ενάντια σε εφιαλτικά πλάσματα.

Εμπνευσμένο από το πολυβραβευμένο (και πολυαγαπημένο) επιτραπέζιο παιχνίδι, το Mansions of Madness: Mother's Embrace είναι ένα adventure τρίτου προσώπου που μας προσκαλεί σε μια περιπέτεια ατμοσφαιρικού τρόμου και μυστηρίου, όπου δεν αρκεί να φτάσουμε στην αποκάλυψη του μυστηρίου, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να το κάνουμε διατηρώντας τα λογικά μας. Η ιστορία αποτελεί ελεύθερη απόδοση των βιβλίων του αθάνατου H.P. Lovecraft, και με τη συνεργασία τόσο των δημιουργων του παιχνιδιού όσο και της Fantasy Flight Games (τεράστιος εκδοτικός οίκος επιτραπέζιων παιχνιδιών) έχουν προστεθεί εκπλήξεις που αποσκοπούν τόσο να εμπλουτίσουν το gameplay όσο και να ξαφνιάσουν τους παίχτες που γνωρίζουν ήδη το έργο του συγγραφέα (ή/και το επιτραπέζιο παιχνίδι).

Το παιχνίδι θα είναι single player, οπότε χειριζόμαστε μόνοι μας όλους τους χαρακτήρες της αποστολής. Ξεκινώντας, επιλέγουμε ελεύθερα τρεις ερευνητές από περισσότερους που υπάρχουν διαθέσιμοι, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει η ερευνητική μας ομάδα (ο κάθε χαρακτήρας έχει ξεχωριστές ικανότητες και αδυναμίες). Όπως και στο επιτραπέζιο, ο χάρτης της έπαυλης και του παιχνιδιού δεν είναι σταθερός (έχει διατηρηθεί το tiles system) και καθε φορά που παίζουμε θα βρισκόμαστε μέσα σε μια νέα διάταξη (των ίδιων δωματίων), όπου τα αντικείμενα θα εμφανίζονται σε διαφορετικά σημεία και οι κίνδυνοι θα ελλοχεύουν θα ξεπετιούνται από διαφορετικές σκοτεινές γωνιές. Αυτό, ασφαλώς, σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους ερευνητές δίνουν μεγάλη replayability αξία σε μια περιπέτεια που πολλοί ήδη έχουν απολαύσει στην επιτραπέζια μορφή της.

Προλαβαίνετε να παίξετε μια παρτίδα έως την άνοιξη που αναμένεται η κυκλοφορία του Mansions of Madness: Mother's Embrace. Μην το σκέφτεστε, πάρτε την παρέα σας και ξεχυθείτε σε μια περιπέτεια με γρίφους, αγωνία και στην κοσμική παράνοια!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια