Όταν σταματά ο πόλεμος Ανθρώπων-Ζώων, το Mutagenesis ξεκινά

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Όταν σταματά ο πόλεμος Ανθρώπων-Ζώων, το Mutagenesis ξεκινά

Ο σκληρός πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και ζώων τελείωσε, αφήνοντας πίσω του έναν κατεστραμμένο από τα πυρηνικά πλανήτη. Η οικολογική καταστροφή είναι μη-αναστρέψιμη, το φαγητό βρίσκεται σε έλλειψη, τα αποθέματα ενέργειας εξαντλούνται, ενώ ακόμη και τα πλάσματα του πλανήτη σταδιακά μεταλλάσσονται... ο κόσμος δεν είναι όπως τον ξέραμε! Ο Archie Shipp, όμως, δεν το βάζει κάτω. Άλλωστε, οι γάτες είναι επτάψυχες κι έχει ακόμη όλες τις ζωές του διαθέσιμες. Θέλει να επιστρέψει στη γυναίκα και το γιο του, και κατά προτίμηση έχοντας βρει πρώτα αποθέματα φαγητού και νερού για να τους πάει.

Το Mutagenesis: A Wasteland Odyssey θα μας αφηγηθεί την ιστορία του Archie του γάτου· μια ιστορία φιλίας, πίστης και συντροφικότητας σε έναν μετα-Αποκαλυπτικό κόσμο. Οι περισσότεροι χαρακτήρες ανήκουν στο ζωικό βασίλειο (γάτοι, σκύλοι, αλεπούδες), ενώ ενίοτε θα πετύχουμε και κάποιον άνθρωπο με τηλεόραση αντί για κεφάλι. Όλοι είναι ιδιαίτεροι και απολαυστικοί, ενώ συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στη δημιουργία μιας σκοτεινής μα και αστείας ιστορίας, που είναι ταυτόχρονα τόσο παρανοϊκή όσο και ώριμα σοβαρή.

Αντλώντας έμπνευση από τις παραδοσιακές point 'n' click περιπέτειες του είδους, ο Δανός δημιουργός του Mutagenesis αποσκοπεί να βρει τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα σε γρίφους και ιστορία. Θα διαθέσει πλήθος από inventory-based γρίφους και από puzzles, αλλά θα αποτελούν εμπόδιο μόνο σε όσους παίχτες θέλουν να ασχοληθούν μαζί τους. Πώς; Με την υπέροχη απόφασή του να μας δίνει επιλογή ανάμεσα σε «puzzle mode» και «story mode», όπου ανάλογα με την προτίμηση του παίχτη το βάρος θα πέφτει είτε στους γρίφους είτε στην ιστορία αντίστοιχα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ενιαίο παρότι θα αποτελείται από 18 κεφάλαια και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται τέλος του προσεχούς έτους στις οθόνες μας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια