Πραγματικότητα με δόσεις παιδικής φαντασίας στο My Brother Rabbit

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Πραγματικότητα με δόσεις παιδικής φαντασίας στο My Brother Rabbit

Μια αγαπημένη οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ισχυρό εχθρό: την αρρώστια. Η μικρούλα της οικογενείας είναι άρρωστη και οι γονείς της αναγκάζονται να την αφήσουν μόνη με τον αδερφό της, προκειμένου να της φέρουν το γιατρικό που χρειάζεται. Τα δύο παιδιά φοβούνται ασφαλώς, καθώς έχουν μείνει μόνα τους σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Όμως, ο αδερφός τής μικρής επιστρατεύει όλη του τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για να πλάσει κόσμους και ιστορίες που θα τους βοηθήσουν να ξεχαστούν, και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τις στεναχώριες της καθημερινότητάς τους. Έτσι, λοιπόν, η σκληρή πραγματικότητα μετατρέπεται σε έναν κόσμο όπως τον φαντάζονται τα παιδιά: σουρεαλιστικό, αθώο και διασκεδαστικό.

Το My Brother Rabbit είναι ένα πανέμορφο point 'n' click adventure, με καρτουνίστικο στυλ που συνυφαίνει πραγματικότητα και φαντασία. Αφηγείται μια συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία αγάπης και θάρρους ενώσο μας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στην ηλικία που νομίζαμε ότι τα όνειρά μας μπορούσαν να φτιάξουν κόσμους ολόκληρους από το τίποτα. Σε αυτή τη Γη της φαντασίας, ένα γλυκούλι λακουδάκι θέλει να περιθάλψει τον άρρωστο φίλο του, το λουλούδι. Για να καταφέρει, θα πρέπει να φανεί έξυπνος και θαρραλέος· θα πρέπει να λύσει γρίφους (εμπνευσμένους από παραδοσιακά point 'n'click), να ανακαλύψει αντικείμενα και να νικήσει minigames.

Άραγε, είναι όλα ένας φανταστικός κόσμος στο μυαλό ενός παιδιού, ή μήπως η πραγματικότητα παρουσιάζεται με συμβολικούς τρόπους και προσφέρει κρυμένα νοήματα; Η απάντηση αναμένεται από την Artifex Mundi εντός του φθινοπώρου για PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια