O τρόμος συνεχίζεται στο Doorways: The Underworld [ενημέρωση]

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel

O τρόμος συνεχίζεται στο Doorways: The Underworld [ενημέρωση]

Ενημέρωση 17/09/2014

Κυκλοφόρησε σήμερα και το τρίτο επεισόδιο του Doorways. Ο Thomas Foster κυνηγά μανιακούς δολοφόνους, και τους πιάνει πάντοτε με ευκολία μιας και μπαίνει στο μυαλό του για να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά, ο δρόμος του τον φέρνει στο νυχτερινό Underworld, το οποίο φαντάζει πραγματικά υπέροχο στο ολοκαίνουριο trailer που κυκλοφόρησε.



Είδηση 01/09/2014

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Saibot Studios παρουσίασε τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς τρόμου Doorways. Εντός του μήνα αναμένουμε την κυκλοφορία του τρίτου επεισοδίου που ακούει στον τίτλο: The Underworld και υπόσχεται ακόμη πιο φρικιαστική ιστορία και βαριά ατμόσφαιρα.

Υποδυόμενοι πάλι τον Thomas Foster, ένα χαρισματικό ντετέκτιβ με υπερφυσικές ικανότητες που ειδικεύεται στην εξιχνίαση αποτρόπαιων εγκλημάτων, αυτή τη φορά θα αναζητήσουμε μια ψυχοπαθή που αγνοείται. Δυστυχώς, οι προηγούμενες περιπέτειες άφησαν το στίγμα τους στον ήρωά μας. Έτσι, τώρα είναι μπερδεμένος, η μνήμη του παρουσιάζει κενά -μεγάλα κενά, και ένα συναίσθημα σύγχυσης και αναστάτωσης τον έχει κυριεύσει. Πρέπει να βρει την ψυχοπαθή που αγνοείται. Πρέπει να ανακαλύψει πού βρίσκεται, αλλά και γιατί βρίσκεται ο ίδιος σε αυτό τον τόπο.

Ο τρόμος περιμένει πάλι να μας αντικρίσει σε πρώτο πρόσωπο, με γρίφους που θα προκαλέσουν το μυαλό μας να αποδώσει σε ταχείς ρυθμούς για να αποφύγει τους κινδύνους σε ένα σκοτεινό κόσμο όπου τα γραφικά και ο ήχος θα μας συμπαρασύρουν σε ένα τρομαχτικό, ψυχολογικό θρίλερ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια