Τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο One Zero Three;

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο One Zero Three;

Η Lily ποτέ δεν ήταν όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Η καλπάζουσα φαντασία και η δυνατή μνήμη της τη βοηθούν, από παιδί ακόμη, να δημιουργεί ένα δικό της κόσμο μακριά από κινδύνους. Το προσωπικό καταφύγιο μέσα στο μυαλό της κρύβει τα όνειρά της και κρατά ασφαλείς τις αναμνήσεις της. Η ζωή της, όμως, έχει αλλάξει πλέον οριστικά. Κάτι συνέβη εκείνο το βράδυ που βγήκε με τους φίλους της, κάτι κακό, κάτι που την κάνει να νοιώθει διαρκώς ανασφαλής.

Στο One Zero Three θα βυθιστούμε στη φαντασία της Lily και θα προσπαθήσουμε να ξεκλειδώσουμε τις αναμνήσεις της έως ότου φτάσουμε σε μια συγκεκριμένη που έχει θάψει πολύ βαθιά, σε εκείνη που θα μας αποκαλύψει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ και τι σημαίνει ο αριθμός 103. Παρατηρώντας το περιβάλλον, ξεδιπλώνουμε την ιστορία. Διαβάζοντας μηνύματα και βλέποντας φωτογραφίες αλληλεπιδράμε με χαρακτήρες που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Λύνοντας γρίφους και εξετάζοντας αντικείμενα θα ζήσουμε στιγμιότυπα από το παρελθόν της Lily, ακόμη κι ορισμένα που έχει προσπαθήσει πολύ για να ξεχάσει ότι συνέβησαν.

Με σκοπό να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο το πρώτο adventure μυστηρίου της, η Dystopia Interactive έχει ήδη ξεκινήσει ττην Kickstarter εκστρατεία της.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια