Ό,τι αγγίζεις αλλάζει για πάντα στο στο σύμπαν του Paradox

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Ό,τι αγγίζεις αλλάζει για πάντα στο στο σύμπαν του Paradox

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δώδεκα παιχνίδια στο σύμπαν του Rusty Lake, οι ταλαντούχοι δημιουργοί αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο για τη συνέχεια. Δημιούργησαν, λοιπόν, μια multimedia περιπέτεια που αποτελείται τόσο από μια ταινία μικρού μήκους όσο και από ένα παιχνίδι, άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, αλλά και με τον αλλόκοτο κόσμο του Rusty Lake.

Τόσο η ταινία όσο και το παιχνίδι του Paradox παρουσιάζουν την ιστορία ενός ντετέκτιβ που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους και προσπαθεί να αποδράσει. Η ταινία θα διαρκεί περίπου 15 λεπτά, θα είναι απολύτως πιστή στο ύφος και τις ιδιαιτερότητες του σύμπαντος, θα εμπεριέχει πολλές αναφορές στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και σημαντικά οπτικά hints που θα φανούν απολύτως απαραίτητα σε κάποιον για να καταφέρει να ολοκληρώσει το καινούριο παιχνίδι. Οι δημιουργοί σκοπεύουν να τη διαθέσουν δωρεάν στο YouTube, ενώ στην καρδιά όλου του εγχειρήματος βρίσκεται η απόφασή τους να αλληλεπιδρά ο παίχτης μεταξύ ταινίας και παιχνιδιού, μέσω τηλεόρασης ή κινητού. Το παιχνίδι, από την άλλη, θα διαθέτει το κλασσικό πλέον gameplay των Rusty Lake, συνδυάζοντας escape room με point 'n' click περιπέτεια. Ο παίχτης θα πρέπει να συλλέξει αντικείμενα, να λύσει μπόλικους γρίφους, αλλά και να παρακολουθήσει την όπως πάντα αλλόκοτη ιστορία που οδηγεί σε εναλλακτικά endings. Το Paradox θα χωρίζεται σε δύο κεφάλαια, ένα εκ των οποίων θα διατίθεται εντελώς δωρεάν και ένα επί πληρωμής, ενώ και τα δύο θα εξελίσσονται στην ίδια τοποθεσία, με εντελώς διαφορετικούς γρίφους και αντικείμενα όμως.

Η κυκλοφορία και των δύο αναμένεται εντός του έτους. Έως τότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρείας αν κατά λάθος δεν το έχετε ήδη κάνει.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια