Το νεκροταφείο των ανθρώπων στο Planet Ancyra Chronicles

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Το νεκροταφείο των ανθρώπων στο Planet Ancyra Chronicles

Ο πλανήτης Ancyra βρίσκεται στα βάθη του διαστήματος, μα δεν είναι αυτό που τον κάνει τόσο τρομακτικό. Αυτό που κάνει τη ραχοκοκαλιά μας να ριγεί είναι πως εκεί κατέφυγε πριν χρόνια η ανθρωπότητα, και εκεί πέθανε εξαιτίας των φόβων περί συνομωσίας, προδοσίας και τρέλας που κατέκλυσαν το μυαλό των τελευταίων ανθρώπων. Θα βυθιστούμε στο μυαλό του ψυχωτικού μηχανικού Walter Terrace (από το Solarix) και της Elizabeth Woolgather (από το DeVoid) που προσπάθησε να αποκαλύψει τι συνέβη στο πλήρωμα του Solarix, πώς και γιατί εξαφανίστηκαν όλοι. Όσο προχωρά η ιστορία, θα αποκαλύψουμε κι άλλες κρυμμένες αλήθειες, όμως, όπως τι συνέβη στην ερευνητική διαγαλαξιακή βάση του πλανήτη Ancyra και πώς κατέληξαν όπου κατέληξαν οι εργάτες και οι υπάλληλοι της αποικίας.

Το Planet Ancyra Chronicles έρχεται για να ολοκληρώσει τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που πρωτοείδαμε στο Solarix και το DeVoid της ανεξάρτητης εταιρείας ανάπτυξης Pulsetense, σε μια νέα πρώτου προσώπου επική περιπέτεια. Ερευνώντας διαστημικούς σταθμούς, εξωγήινα δάση, ερήμους, αποικιακές εγκαταστάσεις και στρατιωτικές βάσεις, θα ανακαλύπτουμε βίντεο-ημερολόγια του πληρώματος, ηχητικά και έντυπα ημερολόγια των αποίκων και θα ξεδιπλώνουμε έτσι σιγά-σιγά μια πολυεπίπεδη και περίπλοκη ιστορία.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, οπότε ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές (θα δείξει, ενδέχεται να βρέχει ακόμη) εξορμήσεις στα βάθη του διαστήματος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια