Παράξενος κόσμος, γεμάτος γρίφους, στο Puppet of Tersa

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Παράξενος κόσμος, γεμάτος γρίφους, στο Puppet of Tersa

«Με λένε Cynthia. Είμαι ένα φυσιολογικό κορίτσι, και είχα μια φυσιολογική ζωή. Μέχρι που ένα βράδυ άκουσα μια φωνή να μου ζητά να τη βοηθήσω. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά βρέθηκα να παρασύρομαι σε ένα παράξενο μέρος, έναν τόπο που τον αποκαλούν Tersa. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου, στο κρεβάτι μου, δε μ' αρέσει εδώ που έχω έρθει.»

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού πάνε όλα όσα χάνουμε κάτω από το κρεβάτι μας; Είναι, άραγε, ένας κόσμος φιλόξενος κι ονειρικός, ή μήπως εφιαλτικός και μυστηριώδης; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε, στο The Puppet of Tersa, μια αλλόκοτη point 'n' click περιπέτεια, η οποία παντρεύει την παιδική αθωότητα με δυσοίωνα και σκοτεινά στοιχεία. Ο λεπτομερής και πλήρως αλληλεπιδραστιός 2D κόσμος του παιχνιδιού είναι ψηφιακά ζωγραφισμένος στο χέρι και πλυμμηρίζεται από γρίφους που απαιτούν εξερεύνηση, παρατηρικότητα, μα και φαντασία για να λυθούν.

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Madorium που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη περιπέτεια, ανακοίνωσε πως το πρώτο επεισόδιο (από τα πέντε συνολικά) θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του προσεχούς έτους. Έως τότε, όμως, και για να μας δείξει δείγμα της πολλά υποσχόμενης δουλειάς της, μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε το demo και να εξερευνήσουμε τρεις διαφορετικές περιοχές του αλλόκοτου αυτού κόσμου, να αλληλεπιδράσουμε με τα πλάσματα που τον κατοικούν, αλλά να λύσουμε και έναν ενδεικτικό γρίφο του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια