Υπερβατικές αποφάσεις χωρίς επιστροφή στο Saucer-like

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Υπερβατικές αποφάσεις χωρίς επιστροφή στο Saucer-like

Ενημέρωση 7/4/2017

Το Saucer-like είναι μία point-and-click περιπέτεια που επιτρέπει στους παίκτες να ταξιδέψουν μέσα από πολλά σενάρια στον ιαπωνικό Μεσαίωνα και είναι δημιουργημένη αποκλειστικά στο χέρι. Η περιπέτεια έχει αναπτυχθεί από το indie στούντιο Fosfatina και την Tizona Interactive. Η τιμή έναρξης είναι 5,99 € με έκπτωση 10% και είναι πλέον διαθέσιμο στο κατάστημα του Steam.


Ενημέρωση 21/11/2016

O Yanagi είναι ένας νεαρός που αντιμετωπίζει την πιο ιδιαίτερη και υπερβατική ημέρα της ζωής του. Με διχασμένη τη καρδιά του πρέπει να πάρει μια αμετάκλητη απόφαση που θα τον οδηγήσει είτε στο να ενωθεί με τη συμμορία του ή στο να απομακρυνθεί από αυτήν για πάντα. Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι κάτοικοι της πόλεως παλεύουν με την ίδια απόφαση, καθώς και τις συνέπειες που θα επιφέρει. Για πρώτη φορά αρχίζει ένα αναπόφευκτο τελετουργικό, μετά το οποίο δεν θα μπορέσει να υπάρχει καμία δυνατότητα επιστροφής... Έτσι ξεκινάει η νέα περιπέτεια Saucer-like της ισπανικής Fosfatina.

Το παιχνίδι ανήκει στην παλαιά σχολή των point-and-click παιχνιδιών περιπέτειας. Μάλιστα τα ιδιαίτερα γραφικά έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι περιλαμβάνοντας πάνω από 40 τοποθεσίες, στις οποίες τα όμορφα δισδιάστατα κινούμενακινούμενα σχέδια παραπέμπουν αρκετά σε γιαπωνέζικα anime. Σύμφωνα με τους δημιουργούς το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ιδαίτερη ιστορία που ακροβατεί στο λυκόφως παντρεύοντας μύθους και δοξασίες, αλλά ταυτόχρονα προκαλώντας προβληματισμό πάνω στις συνέπειες των αποφάσεων του κάθε ατόμου στην κοινωνία. Τέλος το παιχνίδι συνοδεύεται από τη δική του μυστηριακή μουσική προσφέροντας ένα έντονο και συγκινησιακό soundtrack.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια