Tρία νέα adventures έχει στα σκαριά η Streko Graphics

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009, Συντάκτης Fallen Angel

Tρία νέα adventures έχει στα σκαριά η Streko Graphics

Η Streko Graphics, γνωστή τόσο από τη σειρά Aura όσο κι από το πιο πρόσφατο Dead Reefs, εργάζεται αυτή την εποχή πάνω σε τρία νέα adventures κι ένα action-adventure. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και τα χαρακτηριστικά των τεσσάρων παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του έτους, ακολουθήστε μας στο διαβάστε περισσότερα.

Aura III: Catharsis

Aπό τον τίτλο κιόλας αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο στην τριλογία του Aura. Και σε αυτή την περιπέτεια ο παίχτης θα χειρίζεται τον Umang, τον επιλεγμένο μαθητή της φυλής των Φυλάκων (Keepers clan), ο οποίος θα αναγκαστεί να ταξιδέψει σε πολλούς παράξενους και μυστηριώδεις κόσμους προκειμένου να νικήσει τη σκοτεινή πλευρά της ίδιας του της ψυχής.

Ο παίχτης θα μεταμορφωθεί σε ποικίλες μορφές για να αντιμετωπίσει διαφορετικές προκλήσεις και τελικά να προσπαθήσει αφενός να επιφέρει την ισορροπία στον κόσμο κι αφετέρου να βοηθήσει τον Umang να ανακαλύψει τον ίδιο του τον εαυτό. Γενικά, στο εν λόγω adventure ο παίχτης θα συναντήσει πολλούς κόσμους, θα ταξιδέψει στο παρελθόν (Ademica valley) και στο μέλλον, θα παίξει διαφορετικούς χαρακτήρες και θα λύσει πολλούς προκλητικούς γρίφους.

Deep Sleep

Ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο του Gerad Kolly, ενός ερευνητή που ασχολείται με ασφαλιστικές απάτες. Ο Gerald ερευνά την εξαφάνιση ενός μοναδικού κι εξαιρετικά ακριβού αγαλματιδίου όταν η έρευνά του τον οδηγεί σε έναν Otto von Shtekel, καθηγητή στο ινστιτούτο έρευνας των ονείρων.

Δίχως να το γνωρίζει, ο Gerald βρίσκεται μπλεγμένος στη μάχη μεταξύ του τελευταίου κυβερνήτη της αρχαίας πόλης Hypnosis και της παράξενης μετεμψύχωσης του "Dream Warrior", ο οποίος στέκεται στο δρόμο του αυτοκράτορα. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό αρχαίων τεχνουργημάτων και των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων της προβολής ονείρων ο ήρωας μαθαίνει πώς να επηρεάζει και να ελέγχει το μέλλον μέσα από τα όνειρα άλλων χαρακτήρων. Αυτό του παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενάντια στους ισχυρούς αντιπάλους οι οποίοι προσπαθούν να βυθίσουν τον πραγματικό κόσμο στο χάος προκαλώντας αναρχία στον κόσμο των ονείρων. Ο Gerald δεν μπορεί να διανοηθεί ούτε κατά φαντασίαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν αν η μάχη στην οποία βρίσκεται κι ο ίδιος πλέον μπλεγμένος χαθεί.

Noname Star

Μοναχικό, παντελώς άδειο διάστημα. Μέσα σε αυτή την ησυχία και την κενότητα εμφανίζεται ένα διαγαλαξιακό διαστημόπλοιο μεταφορών, το οποίο κυβερνάται από τον αυτόματο πιλότο. Σε ένα από το κρυογενετικά κελιά βρίσκεται ένας ανηλεής άνθρωπος. Το όνομά του: Alex Raven.

  • Είδος - adventure/quest, σε έναν κόσμο φαντασίας και περιπέτειας
  • Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για ευρύ κοινό και δε διαθέτει περιοριστικό περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο από 12 ετών και άνω
  • Ενδιαφέρουσα πλοκή με αναπάντεχο τέλος
  • Αrcade στοιχεία έχουν ενσωματωθεί ομαλά στο παιχνίδι
  • Πολυάριθμοι λογικοί γρίφοι. Οι ενδείξεις (clues) δίδονται μέσα στις cut-scenes
  • Μεγάλος αριθμός από video cut-scenes έχουν ενσωματωθεί στο παιχνίδι
  • Ένα τρίτου προσώπου adventure σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον

Τhe Tales (action-adventure)

Τέσσερις απόφοιτοι λυκείου, ενώ κάνουν το καθιερωμένο road-trip, βρίσκονται ξαφνικά κολλημένοι σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη-φάντασμα με έναν παρανοϊκό δολοφόνο να προσπαθεί να τους σκοτώσει. Το παιχνίδι αποτελείται από πλούσιες σκηνές δράσης και video cut scenes που συνθέτουν ένα μη γραμμικό "adventure". Η κάθε σκηνή, ασχέτως του πόσο μικρή ή μεγάλη είναι, θα είναι κατάμεστη από ενέργειες και διαφορετικά σεναριακά μονοπάτια. Παρότι θα υπάρχουν ορισμένες περιορισμένες ενέργειες τις οποίες ο παίχτης θα μπορεί να κάνει, η αίσθηση των απεριόριστων επιλογών θα εξακολουθεί να υπάρχει. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο παίχτης θα έχει στοιχεία κι ενδείξεις σχετικά με το ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσει, ενώ άλλες φορές θα είναι ολομόναχος. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια