Το Witch Hunter εξαπολύει κυνήγι μαγισσών στη μεσαιωνική Ευρώπη

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Το Witch Hunter εξαπολύει κυνήγι μαγισσών στη μεσαιωνική Ευρώπη

Θυμάστε τη χαρά να εξερευνάς πανέμορφες τοποθεσίες ενώ ταυτόχρονα κάνεις κλικ στα πάντα και παντού στην οθόνη μέχρι να πονέσει το δάχτυλό σου; Θυμάστε τον ενθουσιασμό να μιλάς με ιδιόμορφους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ενώ ταυτόχρονα λύνεις δύσκολους και περίπλοκους γρίφους; Σας έλειψαν εκείνα τα adventuro-χρόνια; Η διμελής ομάδα σχεδιασμού Grim Tales Productions από τη Σουηδία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα παραδοσιακό -παρότι μοντέρνο γραφιστικά- point 'n' click 2D adventure που θα δε αποτίει απλώς φόρο τιμής στις κλασσικές περιπέτειες της νιότης μας, αλλά θα στέκεται επάξια στο πλευρό τους.

Το The Witch Hunter θα μας ταξιδέψει, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, στην εποχή των μαγισσών και της δίωξής τους από το 1400 έως και το 1700 όταν υπήρξε στην Ευρώπη μεγάλη κινητοποίηση εναντίον τους. Δεκάδες γυναίκες κατηγορήθηκαν για μάγισσες, διώχθηκαν, δικάστηκαν με προαποφασισμένη ετυμηγορία, και τελικά εκτελέστηκαν στην πυρά. Ο φόβος, η αμφισβήτηση και ο θάνατος κυριαρχούσαν, και κάθε γυναίκα που παρέκκλινε έστω κι ελάχιστα από τα αποδεκτά ήθη της εποχής κινδύνευε να θεωρηθεί μάγισσα. Εκείνη την εποχή, εμείς υποδυόμαστε τον William Shackleby, έναν κυνηγό μαγισσών με τραγικό και σκοτεινό παρελθόν. Πλέον, και κατόπιν εντολών της Βασίλισσας Ελιβάβετ Ι, έχουμε μια πολύ σημαντική αποστολή: πρέπει να σταματήσουμε το αχαλίνωτο κυνήγι μαγισσών σε ολόκληρη την Αγγλία και να αποκαλύψουμε τους πραγματικούς "κακούς", τις αληθινές μάγισσες που μαστίγουν και καταστρέφουν την Ευρώπη.

Στην περιπέτειά μας θα συναντήσουμε ιστορικές προσωπικότητες (όπως Η Βασίλισσα Ελισάβετ I, ο Guy Fawkes και ο William Shakespeare) που είτε θα σταθούν στο πλευρό μας και θα μας βοηθησουν είτε θα προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν ή να μας σκοτώσουν. Θα συναντήσουμε, επίσης, μυθολογικά πλάσματα που όσο περισσότερα θα ανακαλύπτουμε γι' αυτά τόσο πιο γρήγορα θα μας θέλουν νεκρούς. Ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίσουμε χαρακτήρες εμπνευσμένους από λαϊκές παραδόσεις και ιστορίες όσο θα κινούμαστε σε (σχεδόν) ιστορικές τοποθεσίες, ελεύθεροι να εξερευνούμε τον κόσμο όπως και όποτε εμείς θέλουμε.

Το Kickstarter campaign για το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη ξεκινήσει, και παρότι τα πράγματα δε δείχνουν πολύ καλά, ελπίζουμε σε μια ανατροπή.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια