Μόνο αν συνεργαστούμε θα λύσουμε το Tick Tock: A Tale for Two

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Μόνο αν συνεργαστούμε θα λύσουμε το Tick Tock: A Tale for Two

Όλοι ξέρουν πως εκείνοι οι δύο ωρολογοποιοί ήθελαν να ελέγξουν το Χρόνο, μα κανείς δε γνωρίζει αν τελικά τα κατάφεραν. Τώρα, εμείς, θα βρεθούμε παγιδευμένοι στον μυστηριώδες και γεμάτο γρίφους κόσμο τους. Καθώς ο χρόνος κυλά, πρέπει να λύσουμε περίπλοκους γρίφους που δυσκολεύουν γραμμικά. Μόνο αν συνεργαστούμε θα τα καταφέρουμε, όμως. Βλέπετε, ο καθένας μας αντικρίζει κάτι διαφορετικό, ένα κομμάτι μόνο του παζλ, ένα μέρος του γρίφου. Οι δύο συμπαίκτες παίζουν σε διαφορετικές συσκευές (Η/Υ, τάμπλετ ή κινητό) ο καθένας τους, αλλά πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους (είτε δια ζώσης είτε μέσω Discord, Skype, τηλεφώνου, κλπ) για να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να περιγράφουν ο ένας στον άλλο τι βλέπουν στην οθόνη τους και τι αλλάζει κάθε φορά.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Η Μαρία και ο Κώστας βλέπουν το ίδιο δωμάτιο, μόνο που ο καθένας τους βλέπει διαφορετικά αντικείμενα στο χώρο. Αν η Μαρία πατήσει ένα διακόπτη που φαίνεται μόνο στη δική της οθόνη, στην οθόνη του Κώστα θα ανοίξει ένα συρτάρι, το οποίο θα περιέχει έναν κωδικό. Κουτακι με κωδικό υπάρχει, όμως, μόνο στα πράγματα που βλέπει η Μαρία. Ο Κώστας, λοιπόν, πρέπει να διαβάσει τον κωδικό στη Μαρία, για να μπορέσει εκείνη να ανοίξει το κουτάκι και να προχωρήσουν.

Σας θυμίζει κάτι ο μηχανισμός; Ναι, πολύ σωστά καταλάβατε. Οι δημιουργοί του Tick Tock: A Tale for Two αντλούν έμπνευση από τα δωμάτια απόδρασης και δημιουργούν ένα adventure game για δύο παίχτες! Έχετε χρόνο να βρείτε το συμπαίκτη σας έως το προσεχές έτος που θα κυκλοφορήσει η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή περιπέτεια, και ασφαλώς μπορείτε να συνεχίσετε τις αποδράσεις στα δεκάδες πλέον διαθέσιμα δωμάτια απόδρασης που υπάρχουν στη χώρα μας. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια