Θα θυμηθούμε λίγο τα παλιά στο tiny & Tall: Gleipnir

Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Θα θυμηθούμε λίγο τα παλιά στο tiny & Tall: Gleipnir

Δύο οριακά λειτουργικοί και αξιολάτρευτα ανίκανοι σιδηρουργοί βρίσκονται μια μέρα δεσμευμένοι με συμβολαιογραφική πράξη προς τους θεούς της Σκανδιναβίας. Είναι υποχρεωμένοι να εξερευνήσουν τον υπέροχο, μα επικίνδυνο, κόσμο προσπαθώντας να βρουν ασυνήθιστα και μαγικά αντικείμενα που θα αξιοποιήσουν οι θεοί. Ο Loki, όμως, ουδεμία πρόθεση έχει να αφήσει τους ήρωες να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έργο τους και φροντίζει να συναντήσουν πολλά εμπόδια, διαβολικά εμπόδια, ξέρετε, από αυτά που του αρέσουν.

Το tiny & Tall: Gleipnir είναι ένα παραδοσιακό -παρότι μοντέρνο- point 'n' click adventure, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους θρυλικούς τίτλους της LucasArt και παρουσιάζει μια επική σκανδιναβική ιστορία. Διατηρώντας παλιομοδίτικο gameplay, αλλά εφαρμόζοντας μοντέρνες διευκολύνσεις, το παιχνίδι θα μας βυθίσει σε ένα κόσμο ζωγραφισμένο στο χέρι (με τη βοήθεια υπολογιστή), σε pixel art (με ανάλυση 1920Χ1080), όπου θα πρέπει να λύσουμε πλήθος (όχι και τόσο δύσκολων) γρίφων, με την (προαιρετική) βοήθεια ενός in-game clue-system, αλλά και να συνανστραφούμε πλήθος εκκεντρικών χαρακτήρων που διαθέτουν μπόλικα αστειάκια στο ρεπερτόριό τους (μερικά ακόμη κι απευθυνόμενα σε εμάς, τον παίχτη).

Αν ψάχνατε με ποιο adventure να ξεκινήσετε το φετινό Σεπτέμβριο, η αναζήτησή σας ίσως έφτασε στο τέλος της, καθώς το tiny & Tall: Gleipnir κυκλοφορεί σε τρεις μόλις ημέρες (04 Σεπτεμβρίου).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια