Βοηθήστε τους Treefruities να βρουν τα χαμένα LEAVES

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Βοηθήστε τους Treefruities να βρουν τα χαμένα LEAVES

Η τριμελής εταιρεία ανάπτυξης ZAR 21, με την υποστήριξη της Daedalic ως εκδότη, κυκλοφορούν δύο point 'n' click περιπέτειες με έντονες Samorost επιρροές και υποσχέσεις για πολλούς-πολλούς γρίφους σε έναν πραγματικά πανέμορφο κόσμο. Η περιπέτεια με τον τίτλο LEAVES χωρίζεται σε δύο μέρη (τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ανεξάρτητα μεταξύ τους αν θέλετε) και μας μεταφέρει στο μυστηριώδη και σουρεαλιστικά ονειρικό κόσμο της Mononino, όπου ζουν οι γλυκύτατοι Treefruities.

Στο «LEAVES - The Journey» θα βοηθήσουμε αυτούς τους μικρούληδες να ανακτήσουν τα χαμένα φύλλα του δέντρου όπου ζουν. Μια σκοτεινή και τρισκατάρατη ημέρα, ο δυνατός άνεμος διασκόρπισε τα φύλλα του δέντρου τους στα πέρατα του κόσμου, και τους άφησε γυμνούς, απροστάτευτους, εκνευρισμένους και δυστυχισμένους. Θέλοντας να τους βοηθήσουμε, θα αναζητήσουμε ίχνη, θα αντιμετωπίσουμε πλήθος απαιτητικών γρίφων, θα παίξουμε ευφάνταστα mini games, και θα ξεχυθούμε θαρραλέα σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις προκειμένου να βρούμε τα φύλλα.

Στο «LEAVES - The Return» βρισκόμαστε πάλι στη Mononino. Οι Treefruities έχουν μετοικίσει σε άλλο δέντρο, το οποίο επέλεξαν σοφά αυτή τη φορά: σε αυτό το δέντρο ο άνεμος σπανίως φυσά! Έλα, όμως, που το δέντρο ήταν κρυωμένο και με ένα απότομο φτάρνισμα όλα τα φύλλα διασκορπίστηκαν πάλι στα πέρατα του κόσμου. Γίνεται να αφήσουμε τους φίλους μας αβοήθητους; Όχι βέβαια! Δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε για να φέρουμε πίσω τα φύλλα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια