Εξερευνήστε μια ρημαγμένη πόλη στο Urban Explorer

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel

Εξερευνήστε μια ρημαγμένη πόλη στο Urban Explorer

Οι θρύλοι μιλούν για εκκένωση της Motorland πριν από 40 χρόνια, τότε που το πόσιμο νερό της πόλης μολύνθηκε από χημικά. Οι περισσότεροι κάτοικοι είχαν εγκαταλείψει άμεσα την πόλη. Κάποιοι λίγοι, όμως, αρνήθηκαν να αποχωριστούν το σπίτι τους, την πόλη τους, τη ζωή τους. Αυτοί έμειναν πίσω. Σήμερα, η πόλη αποτελεί σκιά του παλιού εαυτού της. Τόσα χρόνια πολιτικής διαφθοράς και οικονομικής απληστίας την έχουν ρημάξει και την έχουν μετατρέψει πλέον σε έναν επικίνδυνο τόπο.

Αυτή είναι η πόλη στην οποία θα ταξιδέψουμε στο Urban Explorer μέσα από τα μάτια της Eden, μιας νεαρής γυναίκας που ταξιδεύει σε εγκαταλελειμμένους -μα όχι ξεχασμένους- τόπους ανά τον κόσμο. Σκοπός της να τους εξερευνήσει διεξοδικά, και να αναρτήσει έπειτα στον παγκόσμιο ιστό βίντεο των περιπετειών της για να δουν οι χιλιάδες συνδρομητές της. Η Eden μάς δίνει την ευκαιρία να ερευνήσουμε μια ρημαγμένη πόλη και να νοιώσουμε πραγματικοί εξερευνητές ενός τόπου που μοιάζει πολύ με πραγματικό. Τα εξαιρετικά γραφικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνδυασμό με την έξοχη μουσική υπόκρουση υπόσχονται, μάλιστα, να μας βυθίσουν βαθιά στον κόσμο της ιστορίας όσο θα προσπαθούμε να ξεθάψουμε τα μυστικά της.

Το gameplay είναι μεστό, πλήρες, και καθ' όλα adventur-ίστικο (δεν πρόκειται για survival horror, παρότι το setting ωθεί αμέσως εκεί τη σκέψη μας): Θα εξερευνήσουμε την τεράστια και ρημαγμένη πόλη προκειμένου να ανακαλύψουμε τα διάσπαρτα στοιχεία που μαρτυρούν το παρελθόν της. Θα ανακαλύψουμε αντικείμενα και εργαλεία τα οποία μπορούμε έπειτα να χρησιμοποιήσουμε μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα για να αντιμετωπίσουμε τους γρίφους που εμποδίζουν τη συνέχιση του ταξιδιού μας. Θα ορίσουμε εμείς την εξέλιξη της ιστορίας βάσει των επιλογών και των αποφάσεών μας, ενώ παράλληλα θα επηρεάσουμε με αυτό τον τρόπο τόσο το gameplay όσο και την αντίδραση των NPC.

Πολλά υποσχόμενο εγχείρημα που τράβηξε την προσοχή και κέρδισε το χαμόγελό μας. Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στο kickstarter campaign του, δείτε το υπέροχο trailer του, και τέλος δοκιμάστε το (αρχικό) demo του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια