Ο Viktor το αγριογούρουνο θέλει να γίνει αυτοκράτορας [ενημέρωση]

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Akarasimos, Themistoklis

Ο Viktor το αγριογούρουνο θέλει να γίνει αυτοκράτορας [ενημέρωση]

Ενημέρωση 17/3/2017

Κυκλοφορεί σήμερα η steampunk περιπέτεια με ήρωα ένα αγριογούρουνο που σκοπεύει να γνωρίσει διάφορες σημαντικές προσωπικότητες της ανθρωπότητας. Σύντομα και με περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίασή του.

 


Ενημέρωση 12/3/2017

Αν και πέρασε αρκετός καιρός για να διαβάσουμε κάποιο νέο για το Viktor, τα νέα είναι ευχάριστα μιας και σε λιγότερα από μια βδομάδα, στις 17/3 κυκλοφορεί η περιπέτεια του αγριογούρουνο που θέλει να γίνει αυτοκράτορας. Με νέες εικόνες και βίντεο ο δημιουργός υποσχέται μια ιδιαίτερη περιπέτεια στην οποία θα επισκεφτούμε ιστορικές τοποθεσίες όπως Vienna, Krakow, Prague, Budapest, Dante's Inferno, καθώς και μεγάλες προσωπικότητες όπως Franz Kafka, H.G. Wells, Nikola Tesla, Lake Kubilius, Dr. Jekyll. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

 


Ενημέρωση 20/10/2015

Mετά από μια αποτυχημένη απόπειρα στο Kickstarter, οι εμπνευστές του «Viktor: A Steampunk Adventure Game» ζητούν και πάλι τη στήριξη των φίλων των adventure games, αυτή τη φορά μέσω του Indiegogo. Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση του παιχνιδιού, δεν έχετε παρά να παίξετε το demo που προσφέρεται στο Indiegogo ή να παρακολουθήσετε δύο σχετικά video: το trailer της εν λόγω funding campaign, ή την εισαγωγή του παιχνιδιού. Αν, τέλος, το επιθυμείτε, μπορείτε να στηρίξετε το παιχνίδι στο Steam Greenlight.


Είδηση 11/12/2014

Ένας μελλοντικός γουρουνοαυτοκράτορας.

Ο Viktor είναι ένα ιδιαίτερο αγριογούρουνο που προσπαθεί να γίνει ο αυτοκράτορας της Αυστροουγγαρίας σε αυτό το όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι περιπέτειας που κάνει τη προσπάθειά του στο Kickstarter. Αυτή η τρελή περιπέτεια είναι μια ιδιαίτερη δουλειά των Sven (illustrator), Zvonimir (animator) και Aleksandar (programmer).

O Viktor είναι ένα παρορμητικό, αλλά καλόκαρδο αγριογούρουνο που πρόσφατα έχασε τη δουλειά του και έχει φτάσει σε σημείο απόγνωσης. Έτσι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει ο αρχηγός της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας! Στην προσπάθειά του θα εμπλακεί σε όλων των ειδών τις περιπέτειες, όπως μια ιδιαίτερη αερομαχία, το συναπάντημα με τον έρωτα της ζωής του σε υπόγειο αναρχικών, τη βοήθεια στο πείραμα Tesla, μία ολοκαίνουργια απίστευτη μηχανή και πολλές άλλες τρελές καταστάσεις που μπορεί ή και όχι να έχουν να κάνουν με σεξ, ναρκωτικά και κλασική μουσική!

Ένας τρελός κόσμος.

Ο καρτουνίστικος κόσμος του Viktor δεν είναι εντελώς διαφορετικός από τον κόσμο μας. Κάθε χώρα είναι  μια ιδιαίτερη ιστορική αναπαράσταση μίας πραγματικής χώρας (Hellas για την χώρα μας) ή μια περίεργη παρωδία χώρας. Θα συναντήσει ένα μεγάλο αριθμό των χαρακτήρων στο παιχνίδι που συχνά είναι παράξενοι και μερικές φορές βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους, όπως η ιδιοφυής εφευρέτης Tesla (αντιλόπη) ή ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ (σκύλος). Στόχος των σχεδιαστών είναι να δοθούν πολλές επιλογές για την αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Θα μπορείτε να εξετάσετε τα περισσότερα αντικείμενα και τους ανθρώπους, να μιλήσετε ή και να τους κλωτσήσετε (!), ενώ οι περισσότεροι γρίφοι θα είναι επιλύσιμοι με απλούς και λογικούς τρόπους (ως επί το πλείστον).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια