Παραλογισμοί, χιούμορ και σκελετοί στο Wardrobe [ενημέρωση]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Παραλογισμοί, χιούμορ και σκελετοί στο Wardrobe [ενημέρωση]

Ενημέρωση 17/02/2017

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε ανήμερα των ερωτευμένων και αν το χάσατε ένεκα της ημέρας, έφτασε η ώρα να το τιμήσετε, ειδικά εφόσον προσφέρεται με έκπτωση -15% για μια ολόκληρη εβδομάδα. Προς το παρόν προσφέρεται μόνο η έκδοση για Windows, ενώ οι εκδόσεις για Mac και Linux θα είναι διαθέσιμες τις προσεχείς ημέρες μέσω update.
Το παιχνίδι "μιλάει" Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ τον επόμενο μήνα θα προστεθούν υπότιτλοι στα Γερμανικά, στα Γαλλικά, τα Ισπανικά και στα Πολωνικά!
Πάμε για τρέλες με το σκελετό!
 


Ενημέρωση 25/01/2017

Ανήκετε σε εκείνους που παίρνουν δωράκια και ανταλλάσσουν βλέμματα αγάπης και έρωτα στα μέσα Φεβρουαρίου; Έχετε ήδη αρχίσει να προβληματίζεστε τι θα δωρίσετε στο έτερον ήμισυ; Σας έχουμε τη λύση. Προτείνουμε να μην πάρετε δάμασκηνα στην καλή σας (ή στον καλό σας!) φέτος για το Bαλεντίνο. Δείξ'τε τους την αγάπη σας με τρόπο adventur-ίστικο και χαρίστε τους μια ιταλική περιπέτεια ξέφρενου γέλιου που θα κυκλοφορήσει μόλις μία μέρα μετά, στις 15 Φεβρουαρίου. Θα έχει και δαμάσκηνα!


Ενημέρωση 23/06/2016

Με ένα trailer και πλήθος από νέες εικόνες, το παιχνίδι επανεμφανίζεται στα φώτα του προβολέα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Δεν είναι μόνο που είναι ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο 2D point 'n' click adventure, είναι που το χιούμορ του ξεχειλίζει ακόμη κι από τις στατικές εικόνες του και μας κάνει να ανυπομονούμε να περάσουμε κάποιες ώρες μαζί του. Για να δώσετε το φονικό δαμάσκηνο στο Skinny και να ξεκινήσετε αυτή την περιπέτεια, δώστε στους Ιταλούς δημιουργούς το πράσινο φως στο Steam.


Είδηση 03/07/2014

Στα Αγγλικά υπάρχει μια έκφραση η οποία σε επί λέξη μετάφραση θα αποδίδονταν ως: «έχω ένα σκελετό στην ντουλάπα μου». Η σημασία της έκφρασης είναι πως έχουμε κρυμμένα μυστικά ενός σκοτεινού παρελθόντος που δε θα θέλαμε να μαθευτούν -με άλλα λόγια πως «δε θέλουμε να βγουν τα άπλυτά μας στη φόρα». Αυτό ακριβώς πραγματεύεται (με ένα υπέροχο λογοπαίγνιο που δυστυχώς χάνεται στη γλώσσα μας) το The Wardrobe, ένα point 'n' click adventure με ήρωα έναν ομιλόντα σκελετό.

Ο Skinny, ο σκελετός που περπατά και μιλά, είναι ένα αγόρι που νεκραναστήθηκε και μεταμορφώθηκε στον αξιαγάπητο σκελετό που θα γνωρίσουμε στο παιχνίδι. Σκοτώθηκε (κατά λάθος) από τον καλύτερό του φίλο, το Ronald, μια ηλιόλουστη μέρα στην εξοχή, σε ένα -κατά άλλα- υπέροχο πικ-νικ. Ο Ronald είχε προσφέρει ένα μικρό δαμάσκηνο στο φίλο του νομίζοντας πως ήταν μια μεγάλη ρώγα σταφύλι. Ήταν δαμάσκηνο, όμως· κι ο Skinny ήταν αλλεργικός στα δαμάσκηνα, θανάσιμα αλλεργικός. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, πρήστηκε η γλώσσα του και το σώμα του έπεσε άψυχο στο έδαφος. Ο Ronald πανικοβλήθηκε. Έτρεξε μακριά, πέταξε σαν τον άνεμο. Και ποτέ δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Ο Skinny από την άλλη, όταν πέθανε διαπίστωσε πως... δεν πέθανε ακριβώς, ή έστω πως ο θάνατος δεν ήταν τελικά όπως τον φανταζόταν. Βρισκόταν στη ντουλάπα του φίλου του -μέσα στη ντουλάπα του φίλου του. Κι εκεί πέρασε πολλά χρόνια έπειτα: κρυμμένος μες τη ντουλάπα, χωρίς ο Ronald να γνωρίζει ότι ο καλύτερός του φίλος, ο νεκρός του φίλος, ο φίλος που ο ίδιος είχε σκοτώσει, είχε πλέον μεταμορφωθεί σε ένα σκελετό που τον παρακολουθούσε από τις σκιές.

Ώσπου ο Skinny αποφάσισε να αποκαλυφθεί στο φίλο του και βγήκε από τη ντουλάπα. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, η οικογένεια μετακόμιζε εκείνη την ημέρα. Οι μεταφορείς ήδη μάζευαν τα πράγματα και η ντουλάπα του ήταν τώρα φορτωμένη στο φορτηγό, χωρίς αυτόν.

Κάπως έτσι ξεκινούν οι περιπέτειες του Skinny στο πρώτο επεισόδιο που έχει ήδη κυκλοφορήσει και διανέμεται δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση ενός adventure που αποτίει φόρο τιμής στην κλασσική εποχή του genre. Κάτι που ασφαλώς μεταφράζεται σε ένα adventure γεμάτο χιούμορ, παραλογισμούς, απίστευτους χαρακτήρες και πολύχρωμες τοποθεσίες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια