Ολοκαίνουρια Wolf Among Us, Batman και Walking Dead [ενημέρωση]

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Ολοκαίνουρια Wolf Among Us, Batman και Walking Dead [ενημέρωση]

Ενημέρωση 11/12/2018

Μετά την αναπάντεχη είδηση ότι η TTG κλείνει εν μία νυκτί και αφήνει δυστυχώς στον αέρα όλα τα παιχνίδια που είχε ανακοινώσει, η οποία είχε αναστατώσει τόσο τους φίλους της εταιρείας όσο και γενικότερα την κοινότητα των adventurers, έρχεται τώρα μια ευχάριστη είδηση από τη Skybound: η τελευταία season Walking Dead, το Broken Toys, θα κυκλοφορήσει κανονικά (παρά τη σοβαρή καθυστέρηση). Η Skybound κατόρθωσε να πάρει τα δικαιώματα της σειράς TELLTALE’S THE WALKING DEAD και προσλαμβάνοντας πολλούς από τους υπαλλήλους που εργάζονταν στη δημοφιλή σειρά, συνεχίζει από χθες την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ώστε να κυκλοφορήσουν και τα εναπομείναντα επεισόδια που κλείνουν την ιστορία της Clementine. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ ήδη κυκλοφόρησε ένα teaser trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.


Είδηση 20/07/2017

Πώς σας ακούγονται τρεις νέες σεζόν από τρία αγαπημένα παιχνίδια της Telltale Games; Όχι, δεν είναι όνειρα καλοκαιρινής νυκτός, είναι αληθινά και εξαιρετικά νέα για τους φίλους αυτού του είδους περιπετειών.
 
The Wolf Among Us 2

Μετά από απαίτηση και συνεχόμενες πιέσεις χρόνων από τους φίλους της ατμοσφαιρικής αυτής σειράς, η Telltale μας διαβεβαιώνει πως αγαπά τα ίδια παιχνίδια με εμάς και μας ενημερώνει πως η συνέχεια των περιπετειών του Bigby Wolf και της Snow White βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του προσεχούς έτους και θα μας αφηγηθεί μια φρέσκια ιστορία, παρότι θα πρωταγωνιστούν πάλι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες.

Batman: The Enemy Within

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει για να μας βυθίσει στον σκοτεινό κόσμο του τόσο ως  μασκοφόρος Batman όσο κι ως εκατομμυριούχος Bruce Wayne. Σε δύο μόλις εβδομάδες (8 Αυγούστου) η περιπέτεια ξεκινά. Απολαύστε τις πρώτες σκηνές που δημοσιεύθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί.

The Walking Dead - Final Season

Πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε πώς τελειώνει η συγκινητική και συναρπαστική ιστορία της αγαπημένης μας Clementine που επιβίωσε τόσα χρόνια σε ένα φρικιαστικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο και από αβοήθητο κοριτσάκι έγινε μια δυναμική γυναίκα. Εντός του προσεχούς έτους αναμένεται ο επίλογος, θα μας διαλύσει συναισθηματικά ή θα μας αφήσει μια αχτίδα ελπίδας άραγε;

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια