Ολοκαίνουρια Wolf Among Us, Batman και Walking Dead

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Ολοκαίνουρια Wolf Among Us, Batman και Walking Dead

Πώς σας ακούγονται τρεις νέες σεζόν από τρία αγαπημένα παιχνίδια της Telltale Games; Όχι, δεν είναι όνειρα καλοκαιρινής νυκτός, είναι αληθινά και εξαιρετικά νέα για τους φίλους αυτού του είδους περιπετειών.
 
The Wolf Among Us 2

Μετά από απαίτηση και συνεχόμενες πιέσεις χρόνων από τους φίλους της ατμοσφαιρικής αυτής σειράς, η Telltale μας διαβεβαιώνει πως αγαπά τα ίδια παιχνίδια με εμάς και μας ενημερώνει πως η συνέχεια των περιπετειών του Bigby Wolf και της Snow White βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του προσεχούς έτους και θα μας αφηγηθεί μια φρέσκια ιστορία, παρότι θα πρωταγωνιστούν πάλι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες.

Batman: The Enemy Within

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει για να μας βυθίσει στον σκοτεινό κόσμο του τόσο ως  μασκοφόρος Batman όσο κι ως εκατομμυριούχος Bruce Wayne. Σε δύο μόλις εβδομάδες (8 Αυγούστου) η περιπέτεια ξεκινά. Απολαύστε τις πρώτες σκηνές που δημοσιεύθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί.

The Walking Dead - Final Season

Πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε πώς τελειώνει η συγκινητική και συναρπαστική ιστορία της αγαπημένης μας Clementine που επιβίωσε τόσα χρόνια σε ένα φρικιαστικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο και από αβοήθητο κοριτσάκι έγινε μια δυναμική γυναίκα. Εντός του προσεχούς έτους αναμένεται ο επίλογος, θα μας διαλύσει συναισθηματικά ή θα μας αφήσει μια αχτίδα ελπίδας άραγε;

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια