Εναλλακτικά ζόμπι στο Zombie Society: Dead Detective

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Εναλλακτικά ζόμπι στο Zombie Society: Dead Detective

Κάθε φορά που συζητάμε για μεταποκαλυπτικές ιστορίες με ζόμπι εξετάζουμε πώς θα επιβιώναμε σε αντίστοιχες καταστάσεις. Οι Ιταλοί Interactales πρωτοτυπούν και αδιαφορούν για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους (δικαίως). Κάνοντας το επόμενο βήμα, μας ζητούν να τους ακολουθήσουμε σε ένα διαφορετικό σενάριο όπου οι άνθρωποι έχουν πεθάνει και τα ζόμπι έχουν κατακτήσει τον πλανήτη. Σε αυτό τον κόσμο, εμείς υποδυόμαστε τον Margh, ένα ντετέκτιβ που καλείται να διαλευκάνει τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις. Nαι, ναι, στον κόσμο των ζόμπι υπάρχουν εγκλήματα. Υπάρχει, όμως, και τιμωρία!

Το point 'n' click adventure Zombie Society - Dead Detective διαθέτει πρωτότυπη ιστορία, αλλά η ρετρό εμφάνισή του και το παραδοσιακό gameplay του σίγουρα θα σας φανούν οικία. Προσπαθώντας να επιλύσουμε τις υποθέσεις (καθεμία από τις τέσσερις υποθέσεις αποτελεί κι ένα κεφάλαιο του παιχνιδιού), θα πρέπει: να εξερευνήσουμε τα περιβάλλοντα, να ανακρίνουμε υπόπτους, να εντοπίσουμε και να συνδυάσουμε αντικείμενα, να λύσουμε γρίφους, να συλλέξουμε στοιχεία και να τα χρησιμοποιήσουμε για να εξάγουμε συμπεράσματα, να οδηγηθούμε σε προσωπικά πορίσματα, τα οποία ίσως είναι δεν είναι σωστά όμως και μας οδηγήσουν στο... λάθος ending από τα τρία πιθανά που υπάρχουν.

Εντός του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η Kickstarter εκστρατεία του παιχνιδιού. Έως τότε, μπορείτε να απολαύσετε το demo που κυκλοφόρησαν για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την πρωτότυπη αυτή point 'n' click περιπέτεια, παίζοντας ουσιαστικά το πρώτο από τα τέσσερα κεφάλαια του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια