Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
03 Μάι 2014 15:22 #43406 by WickedMan
Εννοώ απλά ότι κάποιος που θα έχει παίξει παιχνιδάρες όπως το Pandora Directive και το Under A Killing Moon, θα αναμένει περισσότερα από το παιχνίδι από κάποιον που δεν είχε επαφή με τα συγκεκριμένα και επομένως θα ενθουσιαστεί δυσκολότερα.

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
05 Μάι 2014 14:57 #43415 by GameLinguist

WickedMan wrote: Εννοώ απλά ότι κάποιος που θα έχει παίξει παιχνιδάρες όπως το Pandora Directive και το Under A Killing Moon, θα αναμένει περισσότερα από το παιχνίδι από κάποιον που δεν είχε επαφή με τα συγκεκριμένα και επομένως θα ενθουσιαστεί δυσκολότερα.

Αυτό είναι αλήθεια... Αν και για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να κρατάω πάντα μικρό καλάθι, όχι λόγω απαισιοδοξίας, αλλά για περισσότερες (ευχάριστες) εκπλήξεις.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
10 Μάι 2014 01:49 #43481 by alkis21
Ξεκίνησα το Mudlarks , οπτικά είναι... κάπως, αλλά ως παιχνίδι οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

More
17 Μάι 2014 20:04 #43573 by fijidreamer
Τελειωσα πριν λιγες μερες το απαραδεκτο (ναι εχω μεγαλυτερες απαιτησεις) και χωρις κανενα γριφο βαρετο Broken Sword 5 ..
και επιασα το Tesla Effect το οποιο αποτελει υποδειγμα δοσιματος και μαλιστα με ρυθμο καταιγιστικο της ιστοριας. Μπραβο τους! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν βαριεμαι ...με εξαιρεση τους πολυ ευκολους και μαλλον απαραδεκτους γριφους...κριμα (ειμαι Day 8 στο δυσκολο mode πιο δυσκολο δηλαδη?)
Βαθμολογια Broken 2/5 και Tesla 4/5 μεχρι στιγμης..ή καλυτερα 3/10 και 8/10

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
03 Ιουν 2014 12:41 #43768 by ikarus260
Μόλις ξεκίνησα το Raven: Legacy of a master thief. Καλό φαίνεται, λένε έχει και μεγάλη διάρκεια θα δούμε

More
03 Ιουν 2014 20:25 #43772 by skywalker333

ikarus260 wrote: Μόλις ξεκίνησα το Raven: Legacy of a master thief. Καλό φαίνεται, λένε έχει και μεγάλη διάρκεια θα δούμε

έχει τραγικό pathfinding, ειδικά στο τρένο ειναι στιγμές που θες να το σπάσεις!
αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και κλισεδιαρικη ιστορία κλοπής θησαυρού. δεν ειναι κάτι το τρομερο αλλά ειναι ευχάριστο.

More
03 Ιουν 2014 21:32 #43774 by BuriedAlive
Τελείωσα τα Broken Sword 2.5 και Black Mirror I. Σειρά έχει το Black Mirror II.

More
03 Ιουν 2014 22:27 #43775 by maladroid
Ρίχνω +1 σε όσα είπε ο Ρέμπελος για το The Raven.

Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε adventuring αγρανάπαυση μετά το Tesla Effect και παίρνω μια μικρή δόση με τα "αιρετικά" της Telltale (καινούργια επεισόδια Wolf και TWD).

No good deed goes unpunished

More
04 Ιουν 2014 06:07 #43776 by TASOSCROW
Παιδες εγω τελειωσα bs5 και moebius το bs5 μου αρεσε πολυ και και απο σεναριο και απο γριφους το moebius εχει δυνατο σημειο χαρακτηρες και σεναριο αλλα απο γριφους και τεχνικο τομεα τα ψιλοβαλτωνει λιγο.Χθες ξεκινησα το gray mater το οποιο το ειχα αφησει στην μεση παλιοτερα....

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
04 Ιουν 2014 20:22 #43781 by tsampikos

Skywalker333 wrote:

ikarus260 wrote: Μόλις ξεκίνησα το Raven: Legacy of a master thief. Καλό φαίνεται, λένε έχει και μεγάλη διάρκεια θα δούμε

αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και κλισεδιαρικη ιστορία κλοπής θησαυρού. δεν ειναι κάτι το τρομερο αλλά ειναι ευχάριστο.

Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!

More
04 Ιουν 2014 23:44 #43787 by skywalker333

tsampikos wrote:

Skywalker333 wrote:

Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!

μου κάνει εντύπωση. μηπως έβγαλαν patch απο τότε που το έπαιξα εγω (οταν κυκλοφόρισε)?
ειχε φάει κράξιμο για αυτο το θέμα στο τρενο, υπήρχαν σημεία που πήγαινες μπρος πισω για να αλλάξεις κάμερα και να πετύχεις το κατάλληλο σημείο να προχωρήσεις. αμα διορθώθηκε, καλώς :)

εγώ ξαναέπιασα το Longest Journey. είχα τόσα πολλά χρόνια να το παίξω που το καταχαίρομαι. υπέροχο παιχνίδι, απλά υπέροχο. Και μου είχε λείψει πολύ το φουσκωτό παπακι!
αλλά τοσο μα τοσο φλύαρο βρε παιδί μου! λατρεύω το lore και την ιστορια του, αλλα επειδη θυμάμαι κάποια πράγματα, το Εscape κάποιες φορές πάει σύννεφο. δεν τα προσπερναώ, προς θεού. απλά διαβάζω πολυ πιο γρήγορα αποτι μιλάνε κ δεν τη παλεύω να τους περιμένω να τελειώσει το speach.

πάντως ειχα ξεχάσει ποσο μεγάλο παιχνίδι ειναι. έχω παίξει 11 ώρες και είμαι στη μέση περίπου. κ αν δεν θυμώμουν αρκετούς γρίφους ή το πως περίπου λύνονται, θα ήμουν αρκετά πιο πίσω.

αχχχ παιχνιδάρα μου εσυ! και θέλει ο Ragnar να κανει το Chapters Walking dead like... :cry: :cry: :cry: :cry: σνιφ...

More
05 Ιουν 2014 00:17 #43790 by manos426f

tsampikos wrote: Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!

Έτσι ακριβώς.
Προσωπικά θα πρόσθετα και τη μουσική στα δυνατά χαρακτηριστικά του...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
05 Ιουν 2014 07:52 #43792 by WickedMan
Έχω ξεκινήσει το "39 steps" το οποίο πρακτικά είναι μια interactive μεταφορά ενός μυθιστορήματος (νομίζω). Το gameplay του είναι πρακτικά ανύπαρκτο (θυμίζει casual game), αλλά φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά στα περιβάλλοντα και στην ατμόσφαιρα (είμαι στην αρχή ακόμα).

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
05 Ιουν 2014 20:22 #43809 by giovanna
Εγώ άρχισα να ασχολούμαι με τα Gognition και τα 4 επεισόδια τώρα τι θα πάθω δεν ξερω ακόμα, θα δείξει :shock:

More
05 Ιουν 2014 20:42 #43810 by ikarus260
Δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί το σημείο με το τρένο. Εγώ παιδιά δεν έχω μόνο αυτό το πρόβλημα, έχει πάρα πολλά bugs, σε σημείο που να φτάνεις σε dead end λόγω κολλήματος ουκ ολίγες φορές (το pc το τρέχει για πλάκα υπ' όψιν, με 8πύρηνο δεν το συζητάμε καν). Υπ' όψιν σε ένα σημείο στο καράβι, αν πας να εξετάσεις την τρύπα από σφαίρα πρέπει να ξανακάνεις load γιατί απλά δεν δείχνει τον χαρακτήρα καν. Πρέπει να το προσπεράσεις και μετά να το ξανακοιτάξεις. Όντως δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά τα ατέλειωτα bugs σου σπάνε τα νεύρα δυστυχώς