Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
WickedMan wrote: Εννοώ απλά ότι κάποιος που θα έχει παίξει παιχνιδάρες όπως το Pandora Directive και το Under A Killing Moon, θα αναμένει περισσότερα από το παιχνίδι από κάποιον που δεν είχε επαφή με τα συγκεκριμένα και επομένως θα ενθουσιαστεί δυσκολότερα.
Αυτό είναι αλήθεια... Αν και για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να κρατάω πάντα μικρό καλάθι, όχι λόγω απαισιοδοξίας, αλλά για περισσότερες (ευχάριστες) εκπλήξεις.
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- alkis21
- Banned
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- fijidreamer
- Spammer
και επιασα το Tesla Effect το οποιο αποτελει υποδειγμα δοσιματος και μαλιστα με ρυθμο καταιγιστικο της ιστοριας. Μπραβο τους! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν βαριεμαι ...με εξαιρεση τους πολυ ευκολους και μαλλον απαραδεκτους γριφους...κριμα (ειμαι Day 8 στο δυσκολο mode πιο δυσκολο δηλαδη?)
Βαθμολογια Broken 2/5 και Tesla 4/5 μεχρι στιγμης..ή καλυτερα 3/10 και 8/10
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- ikarus260
- Moderator
- skywalker333
- Elite Member
ikarus260 wrote: Μόλις ξεκίνησα το Raven: Legacy of a master thief. Καλό φαίνεται, λένε έχει και μεγάλη διάρκεια θα δούμε
έχει τραγικό pathfinding, ειδικά στο τρένο ειναι στιγμές που θες να το σπάσεις!
αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και κλισεδιαρικη ιστορία κλοπής θησαυρού. δεν ειναι κάτι το τρομερο αλλά ειναι ευχάριστο.
- BuriedAlive
- Elite Member
- maladroid
- Templar Hunter
Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε adventuring αγρανάπαυση μετά το Tesla Effect και παίρνω μια μικρή δόση με τα "αιρετικά" της Telltale (καινούργια επεισόδια Wolf και TWD).
No good deed goes unpunished
- TASOSCROW
- Elite Member
- tsampikos
- Master of Dimensions
Skywalker333 wrote:
ikarus260 wrote: Μόλις ξεκίνησα το Raven: Legacy of a master thief. Καλό φαίνεται, λένε έχει και μεγάλη διάρκεια θα δούμε
αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και κλισεδιαρικη ιστορία κλοπής θησαυρού. δεν ειναι κάτι το τρομερο αλλά ειναι ευχάριστο.
Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!
- skywalker333
- Elite Member
tsampikos wrote:
Skywalker333 wrote:
Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!
μου κάνει εντύπωση. μηπως έβγαλαν patch απο τότε που το έπαιξα εγω (οταν κυκλοφόρισε)?
ειχε φάει κράξιμο για αυτο το θέμα στο τρενο, υπήρχαν σημεία που πήγαινες μπρος πισω για να αλλάξεις κάμερα και να πετύχεις το κατάλληλο σημείο να προχωρήσεις. αμα διορθώθηκε, καλώς
εγώ ξαναέπιασα το Longest Journey. είχα τόσα πολλά χρόνια να το παίξω που το καταχαίρομαι. υπέροχο παιχνίδι, απλά υπέροχο. Και μου είχε λείψει πολύ το φουσκωτό παπακι!
αλλά τοσο μα τοσο φλύαρο βρε παιδί μου! λατρεύω το lore και την ιστορια του, αλλα επειδη θυμάμαι κάποια πράγματα, το Εscape κάποιες φορές πάει σύννεφο. δεν τα προσπερναώ, προς θεού. απλά διαβάζω πολυ πιο γρήγορα αποτι μιλάνε κ δεν τη παλεύω να τους περιμένω να τελειώσει το speach.
πάντως ειχα ξεχάσει ποσο μεγάλο παιχνίδι ειναι. έχω παίξει 11 ώρες και είμαι στη μέση περίπου. κ αν δεν θυμώμουν αρκετούς γρίφους ή το πως περίπου λύνονται, θα ήμουν αρκετά πιο πίσω.
αχχχ παιχνιδάρα μου εσυ! και θέλει ο Ragnar να κανει το Chapters Walking dead like... σνιφ...
- manos426f
- Futuristic Fedora
tsampikos wrote: Πρόκειται για παιχνίδι που τα δυνατά του σημεία είναι η ατμόσφαιρά του και η ιστορία του.Σχετικά εύκολο και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά, ειδικά στο τρένο που αναφέρει ο Skywalker333. 'Εχει και υπέροχο φινάλε. Άξιο σαν παιχνίδι γενικά!
Έτσι ακριβώς.
Προσωπικά θα πρόσθετα και τη μουσική στα δυνατά χαρακτηριστικά του...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
- ikarus260
- Moderator