Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
09 Ιουλ 2014 11:26 #44081 by mkllds
Τελείωσα το Memoria, ωραίο ήταν μπορεί και πιο ωραίο από το προηγούμενο και τώρα παίζω το Blackwell Epiphany. Το οποίο μέχρι στιγμής μ’ αρέσει πάρα πολύ.

Για το Memoria θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με την λογική ενός γρίφου. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κοιμάμαι, δεν τρώω και δεν φλερτάρω γιατί σκέφτομαι αυτό. Καλά υπερβάλλω, απλά δεν κοιμάμαι και δεν τρώω.
Warning: Spoiler!

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Ιουλ 2014 12:43 #44087 by crocark
Γκομενιάρη ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Ιουλ 2014 12:54 #44088 by tsampikos
Ξεκίνησα το πρώτο Syberia. Ωραίο είναι αλλά έχει θέμα με την ταχύτητα και τους διαλόγους. Σε σύγχρονο υπολογιστή δεν φρενάρει με τίποτα με αποτέλεσμα να χάνεται σημαντικό μέρος του ομαλού gameplay.

More
09 Ιουλ 2014 15:44 #44089 by ManOfSorrows
Αφού τελειώσα προχθές τα Broken Sword 4 (6.5) και Broken Sword 5 (8.5), λέω να παίξω τώρα το Monkey Island 2: Special Edition. Ναι δεν έχω παίξει ποτέ ούτε καν το παλιό! Κοντευει χρόνος που τελειώσα το πρώτο Monkey Island (8.5), οπότε όσο το θυμάμαι ακόμα πρέπει να το δω. Παράλληλα θέλω να παίζω κι ένα πιο σκοτεινό για να τα εναλλάσω κι όποτε κολλάω, οπότε με βλέπω για το Gone Home.

* σε παρενθέσεις οι βαθμολογίες μου.

Tex Murphy is back!

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
09 Ιουλ 2014 17:18 #44090 by Castledoque
@mkllds,
Αν και έχω παίξει το Memoria, τον συγκεκριμένο γρίφο που λες ίσα που θυμάμαι την ύπαρξή του. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχε λογική λύση, νομίζω ας πούμε πως ένα μέρος της λύσης αν θυμάμαι βέβαια καλά είναι πως
, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Για τα υπόλοιπα δε θυμάμαι τίποτα.

Εγώ πάντως κάνω ένα μικρό διάλλειμμα από τα adventure και παίζω το παλιό RPG Divine Divinity.

More
09 Ιουλ 2014 18:41 #44092 by maladroid
Παρομοίως με τον Castle κι εγώ θυμάμαι λίγα πράγματα από τον εν λόγω γρίφο του Memoria αλλά οπωσδήποτε τον έλυσα ακολουθώντας κάποια μεθοδολογία και όχι στην τύχη. Νομίζω ότι έχει δύο patterns, ένα για τα δωμάτια με μονό αριθμό αγαλμάτων κι ένα γι' αυτά με ζυγό και πηγαίνουν εναλλάξ. Πολύ πιθανό, όμως, να λέω και βλακείες (δεν είμαι καν σίγουρος ότι υπάρχουν αυτά τα δύο είδη δωματίων..).

Εγώ ξεκίνησα προχθές το Memento Mori 2 παρακινούμενος και από τις ενθαρρυντικές κριτικές Στέλιου και Μάνου (αν και δεν διάβασα ολόκληρα τα κείμενα προς αποφυγήν spoilers) αλλά ως τώρα δεν βρίσκω σοβαρή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο.. Άχαροι διάλογοι, άχαρο animation, localization που προκαλεί άθελά του γέλιο, voice-acting κάπου μεταξύ μεταγλωττισμένης Sailormoon και Καρουζέλ και γρίφοι που ναι μεν εμπεριέχουν πρόκληση αλλά δεν θα τους χαρακτήριζα ακριβώς εμπνευσμένους. Βέβαια έχω παίξει πολύ λίγο ως τώρα, οπότε περιθώρια βελτίωσης σαφώς και υπάρχουν, ενώ για ευνόητους λόγους δεν μπορώ ακόμα να κρίνω το story. Πάντως, αν συνεχίσει σ' αυτό το μοτίβο, δεν βλέπω να τα περνάμε πολύ καλά τα δυο μας...

No good deed goes unpunished

More
09 Ιουλ 2014 18:49 #44093 by Constantine_R
Τι έγινε βρε παιδιά;;; ο ένας δεν έχει παίξει το Syberia :shock: ο άλλος δεν έχει παίξει το ΜΙ2 :shock: :shock: ο croc εμφανίστηκε :shock: :shock: :shock: ο mkllds φλερτάρει :shock: :shock: :shock: :shock:
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Γιώργο Τσαμτσίκα;;;;!!!!!

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
09 Ιουλ 2014 18:55 #44095 by maladroid

Constantine_R wrote: Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Γιώργο Τσαμτσίκα;;;;!!!!!

*Νίκο ;)

More
09 Ιουλ 2014 19:09 #44096 by Constantine_R
Έλα!.... και ήμουν σίγουρος.... μια μεγάλη συγνώμη από το τέρας της δημοσιογραφίας.... πάω να αυτομαστιγωθώ... :cry:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Ιουλ 2014 19:27 #44097 by tsampikos
Εντάξει μην θεοποιούμε το Siberia....To Black Mirror καλύτερο είναι.

More
09 Ιουλ 2014 19:27 #44098 by maladroid
Λίγη χαλαρωτική μουσική για όσο αυτομαστιγώνεσαι

More
09 Ιουλ 2014 19:35 #44099 by Constantine_R

tsampikos wrote: Εντάξει μην θεοποιούμε το Siberia....To Black Mirror καλύτερο είναι.

Ναι καλά, όταν στο τέλος θα κλαις με μαύρο δάκρυ με αυτό το ταξίδι ζωής που θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια σου τα λέμε...

...521....άουτς!.... 522.... ουμμμχχχ!!.... 523....

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Ιουλ 2014 19:41 #44100 by tsampikos

Constantine_R wrote:

tsampikos wrote: Εντάξει μην θεοποιούμε το Siberia....To Black Mirror καλύτερο είναι.

Ναι καλά, όταν στο τέλος θα κλαις με μαύρο δάκρυ με αυτό το ταξίδι ζωής που θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια σου τα λέμε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να κλάψω ούτε να αισθανθώ το παραμικρό. Το καλό που του θέλω να είναι ενδιαφέρον μέχρι τέλους αλλιώς δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το θάψω. Ήδη 1-2 "στραβά" του έχω βρει.

More
09 Ιουλ 2014 20:00 #44101 by manos426f

Σημαντική δήλωση, αν μη τι άλλο.
Διαφορετικά παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου, εξίσου καλά, με την έννοια ότι αμφότερα μου προσέφεραν ευχάριστες gaming στιγμές.
Απλά το Syberia θεοποιήθηκε (κακώς φυσικά), κάτι που -ορθώς- δε συνέβη ούτε κατ' ελάχιστο με το Black Mirror.

maladroid wrote: Εγώ ξεκίνησα προχθές το Memento Mori 2 παρακινούμενος και από τις ενθαρρυντικές κριτικές Στέλιου και Μάνου αλλά ως τώρα δεν βρίσκω σοβαρή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο..

Aν συνεχίσει σ' αυτό το μοτίβο, δεν βλέπω να τα περνάμε πολύ καλά τα δυο μας...

Αν το Memento Mori 1 δε σου άρεσε καθόλου, δε νομίζω να συμφωνήσεις με τις κριτικές μας για το δεύτερο αυτό μέρος, το οποίο πάντως αντικειμενικά είναι σαφώς ανώτερο του πρώτου, τουλάχιστον στον τομέα των γρίφων.

Αν και μέσα σε δύο μέρες δε νομίζω να έχεις προχωρήσει τόσο, ώστε να έχεις φτάσει στο σημείο όπου ξεδιπλώνει τις περισσότερες αρετές του.

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
09 Ιουλ 2014 20:22 #44102 by Constantine_R

manos426f wrote:

Σημαντική δήλωση, αν μη τι άλλο.
Διαφορετικά παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου, εξίσου καλά, με την έννοια ότι αμφότερα μου προσέφεραν ευχάριστες gaming στιγμές.
Απλά το Syberia θεοποιήθηκε (κακώς φυσικά), κάτι που -ορθώς- δε συνέβη ούτε κατ' ελάχιστο με το Black Mirror.

Βρε αφήστε με να τον τρολλάρω και εγώ λίγο... μας έχει αλλάξει τα φώτα τώρα τελευταία... :lol:
Κατά τα άλλα καλά τα λες...