Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
04 Μάι 2010 02:24 #27518 by Atrus
Άρχισα το The Whispered World. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, αν εξαιρέσεις τα fmv's και το animation σε πολλά σημεία. Όμορφο concept art και έξυπνοι διάλογοι. Ο πρωταγωνιστής ξεχωρίζει με την καραμιζέρια του και έχει πρωτότυπο voice over. Επίσης ο spot, το σαλιαμπίχλικο εντερώδες ζωάκι, έχει την πιο ηλίθια φάτσα που έχω δει.

Κατα τα άλλα, συνεχίζω Simon The Sorcerer 5 (εχμμμ...).

Viva la Revolucion!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μάι 2010 11:01 #27523 by crocark
Τι; Έχει και FMV ;;;;;;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
04 Μάι 2010 11:37 #27525 by Tasos
Φυσικά και δεν έχει FMV! Μάλλον ο φίλος θα εννοεί τα cutscenes που προσωπικά μου φαίνονται αρκετά καλά.
Γενικότερα, μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι....

More
04 Μάι 2010 13:54 #27528 by Elessar
Εγώ αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με Whispered World και The Witcher. Φυσικά όλα θα μπουν στον πάγο μόλις κυκλοφορήσει το Black Mirror 2 :D

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
04 Μάι 2010 14:14 #27529 by Atrus
Ύστερα από συχνή παρακολούθηση του forum εδώ και κάποια χρονάκια είπα να ποστάρω κι εγώ ακόμα μία φορά. Όχι τίποτα άλλο, έτσι να γνωρίσω την κοινότητα σας ρε παιδί μου. :)

Εγώ πάντως τις τελευταίες δύο μέρες ξεκίνησα το Dracula 3. Πολύ καλό και ατμοσφαιρικότατο, αλλά όσο προχωράς έχω την εντύπωση ότι παραγίνεται puzzle game. Πόσο μου λείπουν τα παλιά adventures που είχαν τρομακτικό σεναριακό βάθος, ίντριγκες, ατμόσφαιρα... Άντε να δούμε μπας και βγάλει το gog το Blade Runner...

Viva la Revolucion!

More
04 Μάι 2010 14:36 #27530 by Elessar

Greydas wrote: Εγώ πάντως τις τελευταίες δύο μέρες ξεκίνησα το Dracula 3. Πολύ καλό και ατμοσφαιρικότατο, αλλά όσο προχωράς έχω την εντύπωση ότι παραγίνεται puzzle game. Πόσο μου λείπουν τα παλιά adventures που είχαν τρομακτικό σεναριακό βάθος, ίντριγκες, ατμόσφαιρα... Άντε να δούμε μπας και βγάλει το gog το Blade Runner...

Καλωσόρισες φίλε μου :)

Για το Dracula 3 συμφωνούμε απόλυτα. Στην αρχή μου άρεσε αρκετά αλλά όσο προχωράς αρχίζουν να πετάγονται από το πουθενά puzzles τα οποία φαντάζουν εντελώς άσχετα με την δράση και την εξέλιξη της.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
05 Μάι 2010 02:07 #27532 by Atrus

crocark wrote: Τι; Έχει και FMV ;;;;;;

Eλάτε ρε παιδιά μην ψαρώνετε (και καλά).
Cut-scenes εννοούσα. Προσωπικά μου θυμίζουνε κάτι παιδικά στο Λαρισαϊκό κανάλι TRT (TυΡόπιΤα) που τρέχουνε με 2 καρέ την ώρα.

Viva la Revolucion!

More
05 Μάι 2010 18:23 #27535 by Atrus

Καλωσόρισες φίλε μου :)

Καλώς σας βρήκα ... :D

Viva la Revolucion!

More
22 Μάι 2010 11:14 #27686 by Atrus
Σε συνέχεια τής γνωριμίας μας απαντώ σε μία σειρά αυτών των θεμάτων.
Αυτό τον καιρο και πηγαίνοντας πολύ σιγά μιάς έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε και άμα πιάνεις τα adventures τα πιάτα μένουν άπλυτα, τα ρούχα το ίδιο, το σπίτι μές την σκόνη, δέν κοιμάσαι, ξεχνάς να πάς στην δουλειά και τέτοια αλλα γνωστά, παίζω το darkness within.
Σε γενικές γραμμές παίζω παλιότερους τίτλους μιάς και σε κάποια θέλω να γνωρίσω τήν αρχή τους αλλά και γιατί υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια που αξίζει να τα δείς.
Το darkness within είναι αρκετά καλό κατα την γνώμη μου μιάς και σάν σενάριο κινείται στα πλαίσια πού προτιμώ δηλ στα horror adventures.
Βρίσκομαι στο σημείο που άν θυμάστε μπαίνεις στίς κρύπτες στο σπίτι στήν εξοχή και συνομιλείς με τον κρατούμενο.
Μου αρέσει το 360 view που διαθέτει αλλά βρίσκω φριχτά τα γραφικά που διαθέτουν για τους χαρακτήρες, ειδικά όταν εμφανίζεται την πρώτη φορα το φάντασμα στο σπίτι του...

Viva la Revolucion!

More
26 Μάι 2010 21:07 #27748 by Fallen Angel

jdc wrote: [...]παίζω το darkness within.[...]

Πρώτα απ' όλα, να σε καλωσορίσω με μια μικρή καθυστέρηση κι εγώ στην παρέα μας (τώρα που επέστρεψα επιτέλους στα λημέρια μου). :)

Και να σου κάνω μια ερώτηση για το Darkness Within που παίζεις τώρα:
Είναι ακόμη γεμάτο bugs ή τα έχουν διορθώσει και η ιστορία εξελίσσεται ομαλά και δίχως προβλήματα στο gameplay;!

Nothing happens unless first a dream...

More
27 Μάι 2010 19:41 #27775 by Atrus
Χάρηκα γιά την γνωριμία.

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, εκτός... ( σπόντα !) απο τους μέτρια σχεδιαστικώς χαρακτήρες και το meaningless τέλος, αν και αυτό πλέον έχει γίνει κανόνας.
Κατά τα άλλα τρομερή ατμοσφαιρα.

Τωρα πιά είμαι στο memento mori και βρίσκομαι στο σημείο που του κάνεις... installation !

Viva la Revolucion!

More
10 Ιουν 2010 13:20 #27861 by zorbas
Γεια χαρά στην παρέα :) Εγώ έπιασα το Runaway A Road Adventure. Γενικώς αυτό το είδος των adventure (καρτουνίστικα γραφικά, χιούμορ, παλαβούς χαρακτήρες) είναι το αγαπημένο μου και δεν ξέρω γιατί αλλά κολλάει πολύ με το καλοκαίρι :wink:

More
10 Ιουν 2010 13:41 #27862 by crocark

Zorbas wrote: Γεια χαρά στην παρέα :) Εγώ έπιασα το Runaway A Road Adventure. Γενικώς αυτό το είδος των adventure (καρτουνίστικα γραφικά, χιούμορ, παλαβούς χαρακτήρες) είναι το αγαπημένο μου και δεν ξέρω γιατί αλλά κολλάει πολύ με το καλοκαίρι :wink:

Δικός μας κι εσύ :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Ιουν 2010 23:11 #27864 by istar

Zorbas wrote: Γεια χαρά στην παρέα :) Εγώ έπιασα το Runaway A Road Adventure. Γενικώς αυτό το είδος των adventure (καρτουνίστικα γραφικά, χιούμορ, παλαβούς χαρακτήρες) είναι το αγαπημένο μου και δεν ξέρω γιατί αλλά κολλάει πολύ με το καλοκαίρι :wink:

Εξαιρετική επιλογή :wink: Come back με εντυπώσεις :)

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
30 Αυγ 2010 02:34 #28294 by Nagual
αξιώθηκα (μετά από 3 χρόνια που το είχα στο ράφι) να αρχίσω το Black Mirror.....είμαι στο chapter 4 και μέχρι στιγμής η ατμόσφαιρα είναι φοβερή.....

Good luck, agent Calavera. Viva la Revolución.